Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/8/2019)

08:01 20/8/2019 - Πηγή: iPop

Θέλεις να μάθεις τι σε περιμένει σήμερα στη ζωή σου; Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στο τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/8/2019) και θα μάθεις τι σε περιμένει…

Αναλυτικά τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/8/2019):Κριός

Ημέρα για γερούς παίχτες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είναι η σημερινή για εσάς τους

Κριούς. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο σας και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας παρασύρει σε παιχνίδια εξουσίας και επιβολής στο χώρο της εργασίας σας.  Για να βγείτε σε αυτά νικητής, θα πρέπει να αφήσετε στην άκρη την γνωστή σας παρόρμηση και να κινηθείτε κρατώντας κρυφά τα χαρτιά σας.

Ταύρος

Με το σχεδιασμό των επόμενων σας κινήσεων, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ταύροι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 12ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω,  θα σας ωθήσει να ακολουθήσετε συγκεκριμένη στρατηγική για να καταφέρετε να κάνετε πράξη τα σχέδια σας για το μέλλον, είτε αυτά αφορούν Σπουδές, είτε την επέκταση σας στο εξωτερικό.

Δίδυμοι

Ιδιαίτερα κοινωνικοί, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είστε σήμερα εσείς οι Δίδυμοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, είναι πιθανό να σας ωθήσουν να έρθετε πιο κοντά με άτομα από το φιλικό ή κοινωνικό σας περιβάλλον τα οποία είναι οικονομικά ισχυρά. Αυτό που θα πρέπει να έχετε στο νου σας είναι ότι οι σχέσεις που δεν στηρίζονται στην αμοιβαία ειλικρίνεια είναι βέβαιο ότι δεν κρατάνε καιρό.

Καρκίνος

Αρκετά πιεσμένοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι νιώθετε σήμερα εσείς οι Καρκίνοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 11ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα ο οποίος βρίσκεται απέναντι από το ζώδιο σας ,στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να νιώσετε ότι είστε αρκετά πιεσμένοι εξαιτίας ορισμένων σχέσεων ,που είτε είστε αναγκασμένοι να διατηρείτε γιατί κάνει καλό στην δημόσια εικόνα σας, είτε γιατί νιώθετε συναισθηματικά ευάλωτοι ώστε να απομακρυνθείτε από αυτές.

Λέων

Γεμάτοι όνειρα και φιλοδοξίες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι είστε αυτή τη χρονική περίοδο εσείς οι Λέοντες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 9ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας επηρεάσει ψυχολογικά και συναισθηματικά καθώς θα νιώσετε ότι ορισμένα άτομα από το χώρο της εργασίας σας προσπαθούν να βάλουν εμπόδια στον δρόμο σας. Αυτό που πρέπει να έχετε στο νου σας είναι πως ότι και να γίνει εσείς θα είστε οι νικητές.

ΠαρθένοςΣε εσωτερικά μονοπάτια, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα περιηγηθείτε σήμερα εσείς οι Παρθένοι. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 8ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το φιλικό για εσάς ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να κάνετε την αυτοκριτική σας και να δείτε για πιο λόγο επιλέγετε να βρίσκεστε σε ορισμένες σχέσεις οι οποίες μπορούν να χαρακτηριστούν ως σχέσεις εξάρτησης. Κάτι το οποίο δεν σας ταιριάζει.Ζυγός

Ημέρα για γερά νεύρα, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Ζυγούς. Η παρουσία της Σελήνης απέναντι από το ζώδιο σας , στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας κάνει να αισθανθείτε αρκετά πιεσμένοι και προβληματισμένοι, καθώς θα νιώσετε ότι τα οικεία σας πρόσωπα προσπαθούν να επηρεάσουν τις αποφάσεις σας που αφορούν τόσο τις προσωπικές σας σχέσεις όσο και τις συνεργασίες σας.

Σκορπιός

Νέες ευθύνες, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα αναλάβετε στο χώρο της εργασίας σας αυτές τις ημέρες εσείς οι Σκορπιοί. Η παρουσία της Σελήνης  στο ζώδιο του Κριού στον 7ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον κυβερνήτη του ζωδίου σας Πλούτωνα ο οποίος συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προσπαθήσετε να επιβάλλετε τις απόψεις σας και να επηρεάσετε τις αποφάσεις των συναδέλφων σας με σκοπό να γίνει πιο εύκολα η δουλειά σας και να φανούν τα αποτελέσματα της στους προϊσταμένους σας.

Τοξότης

Χαρούμενοι και ευδιάθετοι, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, ότι θα είστε σήμερα εσείς οι Τοξότες. Η παρουσία της Σελήνης στο φιλικό για εσάς ζώδιο του Κριού στον 5ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να προχωρήσετε στην δημιουργία μιας σχέσης οικονομικής εξάρτησης με σκοπό να προωθήσετε τα νέα φιλόδοξα σχέδια σας. Προσοχή όμως, γιατί είναι πιθανό να αφήσετε τον εαυτό σας να παρασυρθεί και σε ένα περίεργο ερωτικό παιχνίδι.

Αιγόκερως

Σε θέση ισχύος, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα βρεθείτε σήμερα εσείς οι Αιγόκεροι.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 4ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο σας, θα σας ωθήσει να δείξετε στα μέλη της οικογένειας σας ποιος είναι ο ισχυρός και ποιος είναι αυτός που παίρνει τις αποφάσεις. Το αποτέλεσμα θα είναι για άλλη μια φορά να περάσει το δικό σας.

Υδροχόος

Ημέρα έντονης κινητικότητας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα είναι η σημερινή για εσάς τους Υδροχόους.  Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 3ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας ωθήσει να λειτουργήσετε με στρατηγική και αν χρειαστεί θα προσπαθήσετε να χειραγωγήσετε τις σκέψεις και τις αποφάσεις των συνεργατών σας με υπόγειο  τρόπο.

Ιχθείς

Με τα αποκτήματα σας, λέει το ημερήσιο ωροσκόπιο σας, θα ασχοληθείτε σήμερα εσείς οι Ιχθύες. Η παρουσία της Σελήνης στο ζώδιο του Κριού στον 2ο Ηλιακό σας οίκο και η όψη τετραγώνου που θα σχηματίσει με τον ανάδρομο Πλούτωνα από το ζώδιο του Αιγόκερω, θα σας μεταμορφώσει, αν χρειαστεί,  από μικρά ψαράκια σε καρχαρίες για να προστατέψετε ότι και όποιον θεωρείτε δικό σας. Αυτή σας η αλλαγή θα εκπλήξει ευχάριστα τους φίλους και τα αγαπημένα σας πρόσωπα τα οποία μέχρι τώρα σας θεωρούσαν αδύναμους.

Διάβασε περισσότερα για το τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια στο oroskopos.tv

Το άρθρο Τι λένε τ’ άστρα και τα ζώδια (20/8/2019) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα