Οι χειρότερες ατάκες που μπορείς να πεις όταν κάποιος σου λέει “σ’ αγαπώ” και εσύ δεν το νιώθεις! Μην το κάνεις σε κανέναν!

13:12 2/3/2021 - Πηγή: iPop

Κι έρχεται αυτή η στιγμή που ο σύντροφός σου σού λέει σ’ αγαπώ κι εσύ κοκκαλώνεις, αφενός γιατί δεν περίμενες να το ακούσεις, κι αφετέρου γιατί δεν μπορείς να πεις κι εσύ το ίδιο σε εκείνον, αφού δεν το νιώθεις. Όμως, τι να απαντήσεις στο σ’ αγαπώ, αν δεν αισθάνεσαι κι εσύ το ίδιο; Αυτές είναι οι χειρότερες απαντήσεις στο σ’ αγαπώ που δεν πρέπει να δώσεις ποτέ!

Μπορεί να είσαι ερωτευμένη μαζί του, να περνάτε υπέροχα, να έχετε πάθος και χημεία, όμως αυτό δεν σημαίνει πως τον αγαπάς κιόλας. Το σ’ αγαπώ είναι μια

λέξη που δεν λες εύκολα και σε πολλούς και το ότι έχεις μια καλή σχέση εδώ και λίγο καιρό δεν σημαίνει πως πρέπει να το πεις στον σύντροφό σου, ειδικά αν δεν το εννοείς. Ωστόσο, αν σου το πει πρώτος εκείνος κι εσύ δεν νιώθεις το ίδιο, τι θα του πεις; Σε κοιτάει στα μάτια, σου πιάνει το χέρι, σε φιλάει και σου λέει σ’ αγαπώ. Τι του απαντάς; Σίγουρα όχι τις παρακάτω απαντήσεις.

Unsplash/ Lucrezia Carnelos

Ποιος λέει πρώτος το σ’ αγαπώ σε μια σχέση; Μη βιαστείς να απαντήσεις!

Οι χειρότερες απαντήσεις στο σ’ αγαπώ που δεν πρέπει να ξεστομίσεις ποτέ Ευχαριστώ Γιατί; Τι μου βρήκες; Εγώ όχι Μακάρι να αισθανόμουν κι εγώ το ίδιο Λυπάμαι Αχ δεν έπρεπε Γιατί το είπες αυτό τώρα; Κι εγώ σ’ αγαπώ σαν φίλο/ σαν άνθρωπο Οκ. Κι εγώ μ’ αγαπώ Εγώ αγαπώ κάποιον άλλο Πλάκα έχεις! Το ξέρω ότι είμαι αξιαγάπητη! Και τελικά τι να απαντήσεις στο σ’ αγαπώ, αν δεν το νιώθεις;

Δεν χρειάζεται φυσικά να του πεις εκείνη τη στιγμή κι εσύ σ’ αγαπώ, αν δεν το νιώθεις, μόνο και μόνο για να μην τον πληγώσεις, όπως και δεν χρειάζεται να πεις κάποια από τις παραπάνω ατάκες. Το λιγότερο που μπορείς να κάνεις είναι πολύ απλά να τον αγκαλιάσεις και να τον φιλήσεις, δείχνοντάς του τα συναισθήματά σου. Άλλωστε, υπάρχουν τόσα πολλά ακόμα που μπορείς να κάνεις και να πεις χωρίς να αναφέρεις τη λέξη σ’ αγαπώ.

14 τρόποι να δείξεις την αγάπη σου χωρίς να πεις “σ’ αγαπώ”!

Φρόντισε, βέβαια, ό,τι κι αν λες να το νιώθεις και να θες να το πεις πραγματικά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι χειρότερες ατάκες που μπορείς να πεις όταν κάποιος σου λέει “σ’ αγαπώ” και εσύ δεν το νιώθεις! Μην το κάνεις σε κανέναν! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Αναζητήσεις
τι να απανρας σε καποιον που σοτ λεει σε αγαπω
Τυχαία Θέματα