MasterChef: Η ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση και η δοκιμασία ανά ζευγάρια

12:16 2/3/2021 - Πηγή: iPop

Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου άφησε με ανοιχτό το στόμα τηλεοπτικό κοινό και κριτές, με κάποιους απ’ τους συμπαίκτες του να λένε ότι έλεγε μέρες πως πιέζεται, αλλά κανείς δεν περίμενε να φύγει από μόνος του!

Το Mystery Box της Δευτέρας επιφύλασσε μια έκπληξη για τους παίκτες, καθώς έκρυβε ένα… τηγάνι! Οι επίδοξοι σεφ έπρεπε να φτιάξουν ένα νόστιμο και δημιουργικό πιάτο, χρησιμοποιώντας ως σκεύος μαγειρικής μόνο το τηγάνι, ενώ δεν μπορούσαν καν να ψήσουν στον φούρνο! Μπορούσαν

να πάρουν όσα υλικά ήθελαν απ’ το pantry και να φτιάξουν είτε μια ζεστή είτε μια κρύα παρασκευή.

Ο Αλέξανδρος, φτιάχνοντας ένα πιάτο εμπνευσμένο απ’ τον Γκόρντον Ράμσεϊ, ήταν εκείνος που κατάφερε να εντυπωσιάσει περισσότερο απ’ όλους τους κριτές και να κερδίσει το πλεονέκτημα για ακόμα μια φορά συνεχόμενα.

Η οικειοθελής αποχώρηση του Πάνου

Κι ενώ όλοι ετοιμαζόντουσαν για το Τεστ Δημιουργικότητας, μετά το Mystery Box, ο Πάνος τους ξάφνιασε ανακοινώνοντας στους κριτές ότι αποχωρεί απ’ το MasterChef οικειοθελώς, για προσωπικούς λόγους.

Δεν έδωσε κάποια επιπλέον εξήγηση ενώ δήλωσε σίγουρος για την απόφασή του. Να τονίσουμε σε αυτό το σημείο ότι το Πρωινό είχε δώσει spoiler την Δευτέρα ότι θα αποχωρήσει ένας παίκτης απ’ την κλίκα και πιθανόν να επιστρέψει ο Κωστής στη θέση του.

Πάντως, το σίγουρο είναι ότι πρόκειται για μια πολυσυζητημένη αποχώρηση, η οποία έρχεται έπειτα από μια ομαδική, όπου ο Πάνος, ως αρχηγός, επέλεξε να κρατήσει την ασυλία για τον εαυτό του.

Η δοκιμασία ανά ζευγάρια

Στη δεύτερη δοκιμασία, το Τεστ Δημιουργικότητας, ο Αλέξανδρος επέλεξε να μην μαγειρέψει ο ίδιος, ενώ χώρισε τους υπόλοιπους ανά ζευγάρια και τους μοίρασε ένα τυρί, το οποίο θα ήταν και το βασικό υλικό τους.

Κάθε ζευγάρι έπρεπε να παρουσιάσει δύο πιάτα, μια αλμυρή και μια γλυκιά παρασκευή.

Πολλές προσπάθειες δεν ήταν αντάξιες των προσδοκιών, αλλά υπήρχαν και κάποιες πολύ δυνατές, που πραγματικά εντυπωσίασαν τους κριτές, τόσο στην εμφάνιση όσο και στη γεύση!

Στο επεισόδιο της Τρίτης, θα μάθουμε τους νικητές αλλά και τους υποψήφιους για αποχώρηση, οι οποίοι θα είναι 6, και θα πρέπει να μαγειρέψουν για να διεκδικήσουν την παραμονή τους στον διαγωνισμό μαγειρικής!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο MasterChef: Η ξαφνική οικειοθελής αποχώρηση και η δοκιμασία ανά ζευγάρια εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα