Οι αγρότες αποφασίζουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους στη Νίκαια

08:15 7/2/2017 - Πηγή: iPop

Για το μέλλον αλλά επίσης και για τον χαρακτήρα των κινητοποιήσεών τους αποφασίζουν την Τρίτη οι αγρότες της Θεσσαλίας, αλλά και ολόκληρης της Ελλάδας, οι οποίοι θα συμμετέχουν στην πανελλαδική συνάντηση στις 12 το μεσημέρι στη Νίκαια.

Τονίζουμε, πως η σημερινή σύσκεψη πραγματοποιείται ύστερα από κάλεσμα για πανελλαδικό συντονισμό της Πανελλαδικής Επιτροπής των μπλόκων.

Σ’ αυτή θα συμμετάσχουν αγρότες οι οποίοι εκπροσωπούν μπλόκα

από όλη σχεδόν την Ελλάδα, όπως για παράδειγμα από την Κρήτη, την Μακεδονία, τον Έβρο, την Θεσσαλία, την Ήπειρο αλλά και την Πελοπόννησο.

Ποιος ο στόχος των αγροτών;

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του στόχος τους είναι να υπάρξει κοινός συντονισμός, όλων των μπλόκων.

Παράλληλα, επί τάπητος θα τεθεί η εύρεση τρόπων οι οποίοι θα βοηθήσουν στην κλιμάκωση της πανελλαδικής αγροτικής κινητοποίησης, ενίσχυση των υπαρχόντων μπλόκων, αλλά και να πραγματοποιηθούν νέες μορφές κινητοποιήσεων έξω από εφορίες, υποκαταστήματα του ΕΛΓΑ, του ΟΓΑ.

Θυμίζουμε, πως πριν από λίγες μόνο ώρες σε ενίσχυση του μπλόκου της Νίκαιας προχώρησαν οι αγρότες οι οποίοι βρίσκονταν στο μπλόκο στο Γερακάρι κι εδώ και δεκατρείς μέρες είχαν ξεκινήσει τις κινητοποιήσεις τους.

Οι αγρότες οι οποίοι μίλησαν στο Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων εξήγησαν ότι μετέφεραν τα τρακτέρ τους και τις δυνάμεις στη Νίκαια και πρόσθεσαν πως στόχος τους είναι να γίνει πιο δυναμικό το μπλόκο. Παράλληλα, υπογράμμισαν ότι θα συμμετέχουν στην πανελλαδική σύσκεψη που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

The post Οι αγρότες αποφασίζουν για το μέλλον των κινητοποιήσεών τους στη Νίκαια appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα