Σημάδια που δείχνουν ότι αξίζει μια θέση στην καρδιά σου!

20:53 6/2/2017 - Πηγή: iPop

Στον κόσμο που ζούμε δεν το λες και εύκολο να βρεις έναν άνθρωπο που να ανταποκρίνεται πλήρως στα θέλω σου και να κάνει την καρδιά σου να σπαρταράει όταν τον βλέπεις. Όμως, όταν βρεις αυτό το άτομο, πώς θα μπορέσεις να καταλάβεις ότι αξίζει μια θέση στην καρδιά σου;

To iPop.gr ετοίμασε έναν γρήγορο κατάλογο με όλα εκείνα τα οποία δείχνουν ότι το άτομο που έχεις απέναντί σου είναι κατάλληλο για σένα!

Μιλάει συνεχώς για σένα

Ένας άνδρας που μιλάει στην οικογένεια και τους φίλους του συνεχώς για σένα, δείχνοντας ότι είναι περήφανος

για τα επιτεύγματά σου, σίγουρα σ’ έχει μέσα στην καρδιά του, δεν υπάρχει αμφιβολία.

Δεν προσπαθεί να σε αλλάξει

Δεν κάνουμε σχέση μ’ ένα άτομο με στόχο να το αλλάξουμε, ούτε προσπαθούμε στο πλαίσιο της σχέσης να διαμορφώσουμε το ταίρι μας προς το άτομο που έχουμε εμείς στο μυαλό μας. Εάν είναι μαζί σου γι’ αυτό το οποίο είσαι, χωρίς να προσπαθεί να σε αλλάξει, σημαίνει ότι πραγματικά σε εκτιμά και σε αγαπάει.

Του λείπεις

Και δεν εννοούμε να στο λέει μόνο με μηνύματα, αλλά να στο δείχνει και με πράξεις. Είναι αυτό το κάτι που θα κάνει όταν έχει μέρες να σε δει και θα σε πείσει ότι πραγματικά του έλειψες.

Οι φίλοι σου είναι και φίλοι του

Και νοιάζεται γι’ αυτούς. Δεν είναι αδιάφορος, ούτε σνομπ με τα άτομα του περίγυρού σου, αντιθέτως, προσπαθεί να τα έχει καλά μαζί τους και να τους γνωρίσει παραπάνω.

Κάνετε πράγματα μαζί, χωρίς να τσακώνεστε όλη την ώρα

Για παράδειγμα, δεν πάτε ένα ταξίδι μαζί και καταλήγει σε καταστροφή επειδή δεν μπορείτε να βρείτε σε ουσιώδη ζητήματα και τσακώνεστε συνεχώς.

The post Σημάδια που δείχνουν ότι αξίζει μια θέση στην καρδιά σου! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα