Οι Pussy Riot χλευάζουν Ρώσο Εισαγγελέα που κατηγορείται για διαφθορά (video)

20:45 3/2/2016 - Πηγή: iPop

Στο νέο τους video clip οι Pussy Riot χλευάζουν Ρώσο Εισαγγελέα που κατηγορείται για διαφθορά φορώντας στολές αστυνομικών και δικτυωτό καλσόν μαστιγώνουν κρατούμενους και τους ρίχνουν νερό στα κελιά της φυλακής.

Το ρωσικό πανκ group διαμαρτυρίας, Pussy Riot, κυκλοφόρησαν την Τετάρτη το νέο τους video clip με το οποίο χλευάζουν τον Γενικό Εισαγγελέα της χώρας, Yuri

Y. Chaika, ο οποίος είχε φυλακίσει τρία μέλη του συγκροτήματος το 2012.

Το video πρόκειται για μια μαύρη σάτιρα του ρωσικού συστήματος ποινικής δικαιοσύνης, στην οποία οι γυναίκες, που παίζουν τους φύλακες, ραπάρουν για τα χρήματα και βασανίζουν έναν άνδρα χρησιμοποιώντας ζεστά σίδερα.

“Τρέχω τον πόλεμο κατά της διαφθοράς, ή για να είμαστε ακριβείς, τρέχω τη διαφθορά” ερμηνεύει η Nadezhda Tolokonnikova leader του συγκροτήματος στο νέο τραγούδι «Chaika» και αναφέρεται στις κατηγορίες υψηλού επιπέδου που σημειώθηκαν στο γραφείο του κ Chaika.

Οι κατηγορίες ασκήθηκαν από τον Aleksei Α Navalny, ακτιβιστή κατά της διαφθοράς, στα τέλη του περασμένου έτους. Ο κ Navalny πρότεινε ότι ο γιος του Chaika έχει στην ιδιοκτησία του ένα πολυτελές ξενοδοχείο στην Ελλάδα και βίλες στην Ελβετία μαζί με την Olga Lopatina, τη σύζυγος του αναπληρωτή γενικού εισαγγελέα.

Ο πρώην σύζυγος της Lopatina είχε δεσμούς με μια διαβόητη ομάδα οργανωμένου εγκλήματος στη νότια Ρωσία, τη συμμορία Tsapok. Η κα Lopatina διέψευσε τις σχέσεις και μήνυσε τον Navalny.

Ο Chaika αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες ενώ ο εκπρόσωπος του κρεμλίνου, Dmitri S. Peskov, είπε ότι δεν μπορεί να σχολιάσει τους ισχυρισμούς.

The post Οι Pussy Riot χλευάζουν Ρώσο Εισαγγελέα που κατηγορείται για διαφθορά (video) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα