Οι Lakers αποχαιρετούν τον Kobe Bryant με τον πιο συγκινητικό τρόπο!

17:48 1/2/2020 - Πηγή: iPop

Το αντίο των Lakers στον Kobe Bryant δεν άφησε κανέναν ασυγκίνητο. Το Staples Center “δάκρυσε” από την τελετή που επιφύλασσε στον θρύλο του μπάσκετ η ομάδα του. 

Ήταν το πρώτο παιχνίδι των Lakers μετά την απώλεια του σπουδαίου Αμερικανού μπασκετμπολίστα και όπως ήταν αναμενόμενο η ομάδα του τον αποχαιρέτησε με τον καλύτερο και τον πιο συγκινητικό τρόπο. Όλος

ο κόσμος που βρέθηκε εκεί είπε το δικό του αντίο στον ξεχωριστό Kobe Bryant.

Η ατμόσφαιρα ήταν μοναδική και άκρως συγκινητική. Τα φώτα έσβησαν και η ομάδα αποχαιρέτησε με τον δικό της τρόπο τον Kobe και την κορούλα του.

Η τελετή κράτησε περίπου μισή ώρα. Στα καθίσματα του γηπέδου υπήρχαν φανέλες με τα νούμερα “8” και “24”, ενώ στη θέση που καθόταν ο Kobe για να παρακολουθήσει τους αγώνες της ομάδας του, υπήρχε η εμφάνισή του γυρισμένη ανάποδα και στη διπλανή ακριβώς καρέκλα αυτή της κορούλας του με το νούμερο “2”.

#GirlDad pic.twitter.com/vAdwfoKcJh

Los Angeles Lakers (@Lakers) February 1, 2020

pic.twitter.com/F2Ahu0wHry

Los Angeles Lakers (@Lakers) February 1, 2020

Καθώς το βίντεο με την αποθέωση του Kobe Bryant έπαιζε, ο τσελίστας Ben Hong έπαιζε το τραγούδι “Hallelujah”. Μετά το τέλος του βίντεο, η ομάδα τήρησε 24,2 δευτερόλεπτα σιγής.

"Rest In Peace to the late, great Kobe Bryant." pic.twitter.com/jmqQMVC2UO

Los Angeles Lakers (@Lakers) February 1, 2020

Ο LeBron James δεν άντεξε κι έβαλε τα κλάματα τη στιγμή του αποχαιρετισμού, ενώ μίλησε με τα πιο όμορφα λόγια για τον συναθλητή του.

Μου έχουν γράψει κάτι και μου ζήτησαν να το τηρήσω. Αλλά, Laker Nation, θα ήμουν λίγος αν διάβαζα αυτά τα σκατά. Θα μιλήσω από την καρδιά μου. Ξέρω ότι κάποια στιγμή θα έχουμε μία τελετή για τον Kobe. Σήμερα όμως είναι μία γιορτή. Είναι μία γιορτή για τα 20 χρόνια του αίματος, του ιδρώτα, των δακρύων, τους διαλυμένου σώματος, όπου σηκώθηκε και ξανασηκώθηκε, για όλα. Για τις αμέτρητες ώρες, την αποφασιστικότητά του να γίνει τόσο σπουδαίος όσο μπορούσε. Σήμερα γιορτάζουμε για το παιδί που ήρθε εδώ 18 χρονών, αποσύρθηκε στα 38 και έγινε πιθανότατα ο καλύτερος πατέρας που έχουμε δει τα τελευταία τρία χρόνια. Σήμερα είναι μία γιορτή 

Διάβασε ακόμα τα μαθήματα ζωής που έχει δώσει ο θρύλος του μπάσκετ:

Πώς ο Kobe Bryant μας έμαθε να μην τα παρατάμε ποτέ; | Photos

Photo: Twitter/ Los Angeles Lakers

Το άρθρο Οι Lakers αποχαιρετούν τον Kobe Bryant με τον πιο συγκινητικό τρόπο! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα