Οι Alcatrash όπως δεν τους έχεις ξαναδεί! (Video)

12:16 6/8/2020 - Πηγή: iPop

Το νέο teaser του Καλό Μεσημεράκι είναι εδώ και έχουμε την ευκαιρία να δούμε τους Alcatrash όπως δεν τους έχουμε ξαναδεί! Η συνέχεια του trailer της νέας σεζόν της εκπομπής είναι απολαυστική και μας κρατάει σε αγωνία για το τι άλλο περιμένουμε να δούμε!

Το πρώτο teaser ήταν πολλά υποσχόμενο… Είχαμε δει ένα σπίτι άνω κάτω μετά από ξέφρενο πάρτι. Παντού ήταν σκορπισμένα διάφορα καλοκαιρινά αξεσουάρ-παιχνίδια, ενώ λίγο πιο πέρα είχαμε δει ένα γυναικείο πόδι κι αμέσως είχαμε υποθέσει ότι επρόκειτο για τη Βάνια. Στο τέλος εμφανιζόταν ο Νίκος Μουτσινάς σε κατάσταση απόλυτης

διάλυσης μετά το πάρτι.

Στο δεύτερο teaser είδαμε τη συνέχεια… Οι υποψίες μας επιβεβαιώθηκαν και το πόδι ήταν της Βάνιας. Το δεύτετο βιντεάκι είχε πρωταγωνίστρια τη Βάνια, την οποία είδαμε σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης μετά το πάρτι!

Τώρα, στο νέο teaser του Καλό Μεσημεράκι κάνουν την εμφάνισή τους τα μέλη των Alcatrash. Όπως βλέπουμε, κι εκείνοι είναι ράκος μετά το πάρτι και κοιμούνται όπου βρουν, χωρίς να τους νοιάζει το τι υπάρχει πάνω τους!

Τι περιμένομε άραγε στη συνέχεια; Θα μάθουμε τι έγινε σ’ αυτό το πάρτι και βρίσκονται όλοι σε αποσύνθεση; Κάτι μας λέει πως το Καλό Μεσημεράκι θα μας κρατήσει σε αγωνία ακόμα μέχρι να μας αποκαλύψει!

Δες το νέο teaser του Καλό Μεσημεράκι:

View this post on Instagram

Οι @alcatrash.band στα…χειρότερα τους!

Keywords
Τυχαία Θέματα