Οι 6 προορισμοί στον κόσμο που πρέπει να επισκεφτείς μετά την πανδημία

15:15 12/12/2020 - Πηγή: iPop

Μπορεί η πανδημία να μας έχει κλείσει στο σπίτι όμως κάποια στιγμή θα περάσει και τι θα είναι το πρώτο πράγμα που θα πρέπει να οργανώσεις; Τα ταξίδια σου! Η ζωή είναι μικρή αλλά υπέροχη και ο κόσμος τεράστιος και απρόβλεπτος.. Για όλους αυτούς τους λόγους υπάρχουν 6 μοναδικοί προορισμοί στον κόσμο που πρέπει να επισκεφτείς τουλάχιστον για μία φορά στη ζωή σου!

6 μοναδικοί προορισμοί στον κόσμο που πρέπει να επισκεφτείςΝέα Ζηλανδία

Το Νότιο Νησί της Νέας Ζηλανδίας θα σε γεμίσει με μαγευτικά τοπία σε κάθε στροφή, μέχρι και βουνά με παγετώνες. Μπορείς να εξερευνήσεις το Εθνικό Πάρκο Fiordland,

μια περιοχή παγκόσμιας κληρονομιάς της UNESCO, ή να κοιτάξεις τους έναστρους ουρανούς στο Παρατηρητήριο Mount John.

Tobias Keller/UnsplashΠαρίσι

Κάθε μέρα, η πόλη του φωτός προσελκύει επισκέπτες από όλο τον κόσμο που έρχονται να δουν εμβληματικά αξιοθέατα όπως ο Πύργος του Άιφελ, το Λούβρο και η Αψίδα του Θριάμβου. Αλλά αυτό που πραγματικά ερωτεύονται οι ταξιδιώτες είναι οι γραφικές καφετέριες της πόλης, οι ζωντανές αγορές, οι μοντέρνες εμπορικές περιοχές και η ασυναγώνιστη γοητεία.

Anthony DELANOIX/UnsplashΜπόρα Μπόρα

Αυτό το μικρό νησί αντιστοιχεί στην απόλυτη τροπική ομορφιά. Θα βρεις γραφικές παραλίες, πλούσιες ζούγκλες και πολυτελή θέρετρα. Το αδρανές ηφαίστειο του νησιού, το όρος Otemanu, είναι ιδανικό για μια υπέροχη πεζοπορία και οι φιλικοί ντόπιοι μπορούν να σε βοηθήσουν να ρίξεις μια ματιά στα καλύτερα αξιοθέατα του νησιού κατά τη διάρκεια μιας εκδρομής.

Damien Chaudet/UnsplashΕθνικό Πάρκο Glacier

Οι χιονισμένες κορυφές και οι γαλάζιες λίμνες είναι μόνο δύο λόγοι για τους οποίους το Εθνικό Πάρκο Glacier είναι ένα από τα πιο δημοφιλή πάρκα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Υπάρχουν περισσότερα από 700 μίλια μονοπάτια πεζοπορίας σε αυτό το πάρκο της Μοντάνα, καθώς και 13 καθορισμένες περιοχές για κάμπινγκ.

Craig Tidball on UnsplashΛονδίνο

Το Λονδίνο είναι ένας κόσμος από μόνος του. Οι εκλεκτικές γειτονιές, που στεγάζουν ένα μείγμα από ιστορικά ορόσημα και σύγχρονα αξιοθέατα, μπορούν να σε κρατήσουν απασχολημένη για μέρες. Εάν είναι η πρώτη σου φορά στο Λονδίνο, εξοικονόμησε χρόνο για μια επίσκεψη στον Πύργο του Λονδίνου, το Tate Modern, το Ανάκτορο του Μπάκιγχαμ ή το Βρετανικό Μουσείο.

Jamie Street/UnsplashMaui

Είτε οδηγείς κατά μήκος του δρόμου προς τη Χάνα, απολαμβάνεις μια πανοραμική θέα της πλούσιας ακτογραμμής από ένα ελικόπτερο, κάνεις κολύμβηση με αναπνευστήρα και θαλάσσιες χελώνες ή απλώς χαλαρώνεις στις μελί ή στις μαύρες παραλίες του νησιού, θα βρεις ότι το Maui σε αντίθεση με οποιονδήποτε άλλο τροπικό προορισμό αποτελεί ένα μοναδικό ταξίδι.

Jeffrey Eisen/Unsplash

Αυτοί είναι οι 6 προορισμοί στον κόσμο που δεν πρέπει να χάσεις από τα μάτια σου!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι 6 προορισμοί στον κόσμο που πρέπει να επισκεφτείς μετά την πανδημία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα