Η Jennifer Lopez κερδίζει το βραβείο Icon στα Billboard στην εκδήλωση Women in Music 2020

14:07 12/12/2020 - Πηγή: iPop

Ακόμα ένα βραβείο για την Jennifer Lopez στα Billboard στην εκδήλωση Women in Music για το 2020. Η διάσημη pop star, ηθοποιός και επιχειρηματίας ανακηρύχθηκε “Icon” της χρονιάς και ευχαρίστησε δημόσια

την οικογένεια της για τη στήριξη που της έχει προσφέρει στη σταδιοδρομία της.

Βραβείο για την Jennifer Lopez

Η 51χρονη Λατίνα παρέλαβε διαδικτυακά το βραβείο Icon από τον τραγουδιστή Maluma και φρόντισε να στείλει την αγάπη της στους μεγαλύτερους θαυμαστές της κατά τη διάρκεια της ομιλίας αποδοχής της οι οποίοι είναι η οικογένειά της.

Η Jennifer Lopez είπε χαρακτηριστικά:

Η μουσική ήταν πάντα το πάθος μου. Ήταν η εμμονή μου από τότε που ήμουν μικρή και, μαζί με το χορό, ήταν η πρώτη μου αγάπη. Το ότι μπορώ να κάνω μουσική όλα αυτά τα χρόνια είναι μια από τις μεγαλύτερες ευλογίες για μένα. Η μαμά μου με έβαζε στο τραπέζι της κουζίνας και μου έδειχνε πώς να χορεύω, ή τραγουδούσαμε τα παλιά τραγούδια, ό,τι ήταν στην κορυφή των charts του Billboard εκείνη την περίοδο. Αυτά ήταν τα πρώτα μου σόου. Με ενέπνευσαν να κάνω αυτό που είχα το προνόμιο να κάνω για όλους εσάς όλα αυτά τα χρόνια.

Η Jennifer Lopez ευχαριστώντας την οικογένειά της, το σύντροφό της Alex Rodriguez και τα παιδιά της είπε πως « Ό, τι κάνει είναι για εκείνους».

View this post on Instagram

A post shared by Billboard (@billboard)

Η ανάρτηση που έκανε για το βραβείο Icon

Η Jennifer Lopez έκανε τη δική της ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και έγραψε στη λεζάντα το λόγο για τον οποίο το βραβείο αυτό είναι τόσο σημαντικό για την ίδια λέγοντας:

Είμαι πραγματικά ευγνώμων και συγκινημένη βαθιά. Αυτή η τιμή είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή γιατί αισθάνεσαι μία ολοκλήρωση. Εάν η μουσική μου έχει δημιουργήσει μια όμορφη μνήμη για κάποιον, τότε δεν υπάρχει μεγαλύτερη ανταμοιβή

View this post on Instagram

A post shared by Jennifer Lopez (@jlo)

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Η Jennifer Lopez κερδίζει το βραβείο Icon στα Billboard στην εκδήλωση Women in Music 2020 εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα