Οι 5 τοπ προορισμοί της Ελλάδας για να αγναντέψεις τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα!

17:02 5/6/2022 - Πηγή: iPop

Και ποιος δεν μαγεύεται στην όψη του ηλιοβασιλέματος; Είτε βρίσκεσαι σε μία παραλία απολαμβάνοντας το μπάνιο σου, είτε μέσα στο αυτοκίνητό σου, η εικόνα ενός ηλιοβασιλέματος δεν περνάει ποτέ απαρατήρητη. Τα χρώματα που παίρνει ο ουρανός προσφέρουν ένα μοναδικό θέαμα και τις περισσότερες φορές μας κάνουν να συνειδητοποιήσουμε πόσο θαυματουργή είναι η φύση. Δεν είναι λοιπόν λίγοι εκείνοι οι τουρίστες που επισκέπτονται την Ελλάδα και συγκεκριμένα τη Σαντορίνη για να δουν από κοντά το ξακουστό της ηλιοβασίλεμα. Ωστόσο, υπάρχουν

πολλοί ακόμη ξεχωριστοί προορισμοί για να απολαύσεις τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα της Ελλάδας, και να ζήσεις αυτή την πραγματικά μαγική εμπειρία.

Ηλιοβασίλεμα ή ανατολή του ηλίου; Και γιατί;

Προορισμοί για να απολαύσεις τα τα πιο εντυπωσιακά ηλιοβασιλέματα της ΕλλάδαςΛευκάδα – Κάθισμα

Φαντάζομαι πως θα έχεις ακουστά για τις ομορφιές που διαθέτει η Λευκάδα, με τις καταπληκτικές τιρκουάζ παραλίες της και την ατελείωτη αμμουδιά. Το Κάθισμα, αποτελεί χωρίς υπερβολή μια από τις ομορφότερες παραλίες της Ελλάδας, με την χρυσή της άμμο και τα βράχια που την περιβάλλουν να σε κάνουν να πιστεύεις πως βρίσκεσαι στο σκηνικό κάποιας ταινίας. Αξίζει να απολαύσεις λοιπόν εκεί το μαγευτικό ηλιοβασίλεμα, καθώς καμία φωτογραφία δεν μπορεί να αποτυπώσει με ακρίβεια την απόχρωση των χρωμάτων που σχηματίζονται με την δύση του ηλίου.

View this post on Instagram

A post shared by Visit Lefkada, Lefkas, Leukada (@visitlefkada)

Νάξος – Πορτάρα

Η διάσημη Πορτάρα της Νάξου είναι μοναδική σε όλον τον κόσμο και αποτελεί must προορισμό αν θέλεις να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα στο νησί. Η θέα στο ηλιοβασίλεμα είναι υπέροχη απ’ όλη την παραλιακή περαντζάδα της Χώρας – από το λοφάκι της Πορτάρας, όμως, είναι εξαιρετική.

View this post on Instagram

A post shared by ●○ Naxos Travel ○● (@naxostravel)

Κεφαλονιά – Μύρτος

Πρόκειται για μια από τις καλύτερες παραλίες όχι μόνο της Ελλάδας, αλλά της Μεσογείου και δεν είναι τυχαίο. Το εξωπραγματικό τιρκουάζ των νερών , το εξωτικό λευκό της παραλίας και τα απόκοσμα βράχια που υψώνονται πίσω της, δημιουργούν ένα τοπίο εντυπωσιακό. Φαντάσου λοιπόν, πώς θα είναι να απολαμβάνεις το ηλιοβασίλεμα από αυτό το ήδη μαγευτικό τοπίο!

View this post on Instagram

A post shared by Kefalonia Island Blog (@kefalonia__island)

Μήλος – Πλάκα

Η Μήλος φημίζεται για τις υπέροχες παραλίες της, καθώς και για την όμορφη πρωτεύουσά της, την Πλάκα. Το γραφικότερο, ίσως, χωριό του νησιού έχει στην κορυφή του το περίφημο Κάστρο που το βράδυ, φωτισμένο, κάνει το τοπίο ακόμα πιο ατμοσφαιρικό και το ηλιοβασίλεμα που φαίνεται από εκεί ψηλά φωτίζει ολόκληρο το νησί.

View this post on Instagram

A post shared by Welcome to Milos, Greece (@milos.greece)

Παναγία Φολεγάνδρου

Λέγεται πως το ηλιοβασίλεμα στη Φολέγανδρο κονταροχτυπιέται με το αντίστοιχο της Σαντορίνης. Για να απολαύσεις το ηλιοβασίλεμα στη Φολέγανδρο θα ανεβείς στο εκκλησάκι της Παναγίας για να έχεις στο πιάτο όλο το Αιγαίο. Τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος κάνουν αντίθεση με τη θάλασσα και θα σου χαρίσουν μαγικές στιγμές και ακόμα πιο μαγικές φωτογραφίες.

View this post on Instagram

A post shared by Folegandros Island (@folegandros_island)

Ταξιδεύουμε στη Φολέγανδρο, την Ατλαντίδα της άγονης γραμμής του Αιγαίου | Video

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Οι 5 τοπ προορισμοί της Ελλάδας για να αγναντέψεις τα πιο όμορφα ηλιοβασιλέματα! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ελλάδας,elladas