Οδηγός μακιγιάζ για γυναίκες που φοράνε γυαλιά από την Makeup artist του ipop

15:32 21/11/2014 - Πηγή: iPop

Τα γυαλιά μυωπίας δεν ήταν ποτέ πιο πολύ στη μόδα. Βλέπω όλο και πιο πολλές γυναίκες πλέον να τα προτιμούν παρατηρώντας και μια ποικιλία στο στυλ τους. Κάποιες προτιμούν έντονους χρωματιστούς σκελετούς, άλλες πιο διακριτικούς, άλλες πιο trendy και άλλες πάλι πιο σοφιστικέ. Σε αυτήν τη περίπτωση όμως το μακιγιάζ διαφοροποιείται λίγο. Σας έχω, όμως, έναν απλό οδηγό για το πώς να κάνετε το μακιγιάζ σας όταν φοράτε γυαλιά εύκολα και γρήγορα.

LESS IS MORE: Όταν φοράτε σκιά ματιών,
φροντίστε να επιλέγετε πιο ουδέτερα χρώματα. Κάνοντας ενα smoky look με σκούρα χρώματα κάνει το μάτι να φαίνεται μικρότερο. Σκιές σε μορφή κρέμας με απαλή λάμψη είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να τονίσετε το βλέμμα σας και χωρις να σας παίρνει πολύ ώρα.ΧΡΩΜΑ ΣΤΑ ΧΕΙΛΗ: Από τη στιγμή που επιλέξετε μια ουδέτερη παλέτα ματιών δοκιμάστε ένα πιο τολμηρό χρώμα για τα χείλη σας. Προσθέτοντας χρώμα στα χείλη θα φωτίσει ταυτόχρονα το δέρμα και τα μάτια σας διατηρώντας παράλληλα μια ισορροπημένη εμφάνιση χωρις να φαίνεται υπερβολική. Αν δεν σας αρέσουν και δεν νιώθετε άνετα με τα πολύ έντονα χρώματα δεν χρειάζεται να πάτε στα άκρα χρωματικά, μπορείτε παντα να επιλέξτε ενα πιο απαλό τόνο στην απόχρωση που σας αρέσει.EYELINER: Ο πιο εύκολος οδηγός για την εφαρμογή του eyeliner όταν φοράτε γυαλιά είναι να λάβετε υπόψιν σας το πάχος του σκελετού. Για παράδειγμα, αν φοράτε γυαλιά με χοντρό σκελετό θα πρεπει και η γραμμή του eyeliner να ειναι πιο έντονη και εάν ο σκελετός σας είναι λεπτός, ναι καλά το μαντέψατε, μια λεπτή γραμμή είναι ιδανική.ΠΟΛΥ ΜΑΣΚΑΡΑ: Φορώντας μάσκαρα είναι το καλύτερο πράγμα που μπορείτε να κάνετε όταν φοράτε γυαλιά, γιατί ακόμα και αν δεν φοράτε τίποτα άλλο στα μάτια σας η μάσκαρα θα τα τονίσει αρκετά! Μην φοβάστε να εφαρμόσετε μερικές στρώσεις μάσκαρα που θα χωρίσει και θα προσθέσει όγκο στις βλεφαρίδες. Εάν τα μάτια σας έχουν την τάση να ειναι υγρά και να «τρέχουν» εφαρμόστε τη μάσκαρα μονο στις πάνω βλεφαρίδες.ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΤΕ ΜΕ ΡΟΥΖ: Είτε το προτιμάτε σε μορφή πούδρα είτε κρέμας προσθέτοντας ρουζ στα μήλα του προσώπου είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να γλυκάνετε το look σας τονίζοντας παράλληλα τα ζυγωματικά σας. Το ρουζ είναι απαραίτητο διότι θα δώσει μια όψη υγείας στο πρόσωπο σας .

Τίποτα, λοιπόν, δεν μπαίνει εμπόδιο στην ομορφιά εφόσον γνωρίζουμε τα μαγικά makeup τρικς και διαθέτουμε ένα μεγάλο πλατύ χαμόγελο!

Ελπίζω να βοήθησα!

Ιωάννα Βαρζωκα

http://instagram.com/jo_varzo

Η Ιωάννα Βαρζωκα είναι makeup artist και μοιράζεται τις συμβουλές της μαζί σου! Ότι απορία έχεις μπορείς να έρθεις σε επικοινωνία μαζί της στο [email protected] και εκείνη θα σου δώσει όλες τις απαντήσεις!

Επιστροφή στην κεντρική σελίδα
Επιστροφή στην κατηγορία

The post Οδηγός μακιγιάζ για γυναίκες που φοράνε γυαλιά από την Makeup artist του ipop appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα