Οδηγός επιβίωσης για σχέσεις εξ” αποστάσεως

13:30 7/4/2014 - Πηγή: iPop

Η μοίρα σου τα έφερε έτσι και τελικά ερωτεύτηκες τον Σωτηράκι (ή Ελενίτσα) ο οποίος σπουδάζει στο Λονδίνο και τα πλάνα του για επιστροφή στην Ελλάδα, είναι ναι μεν πραγματικά, αλλά θα χρειαστούν τουλάχιστον 4-5 χρονάκια. Περαστικά σου! Τι να κάνεις όμως που η καρδιά μίλησε; Πήρες λοιπόν, την μεγάλη απόφαση και έκανες ένα βήμα παραπέρα με τον Σωτηράκι και ξεκινήσατε την σχέση εξ’ αποστάσεως.

Οδηγός επιβίωσης για σχέσεις εξ” αποστάσεως

Τεχνολογία: Φίλη ή φίλε που έχεις μείνει πίσω και η σχέση σου είναι μακριά τα πράγματα

είναι απλά! Είσαι τυχερός που επέλεξες το 2014 και όχι το 1994 γι’ αυτό το εγχείρημα! Η τεχνολογία είναι τεράστιος σύμμαχος σου! Skype ή facetime για να τον βλέπεις και να τον ακούς, what’s app για να στέλνετε μηνύματα, viber για να τον παίρνεις τηλέφωνο χωρίς να πληρώνεις τα μαλλιά της κεφαλής σου…είναι μερικά από τα apps που μπορούν να σε βοηθήσουν (περισσότερα θα σου πει σύντομα η Χριστίνα Μπόμπα!) Μέσα σ” όλα βάλε και τα μαξιλάρια που θα σας φέρνουν κοντά!

Ταξίδια: Κλείσε από νωρίς εισιτήρια για τις επισκέψεις σου στον καλό σου! Όσο νωρίτερα τόσο το καλύτερο! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην πας και κλείσεις εισιτήρια για ένα χρόνο μετά, μπορεί να μην θέλεις να τον δεις στα μάτια σου τότε! Ακόμα καλύτερα μπορείς να κανονίζεις να μοιράζετε την απόσταση! Να βρίσκεστε κάπου στη μέση. Έτσι και τον κόσμο θα γυρίσεις και δεν θα είσαι μόνο εσύ που θα χρειάζεται να πληρώνεις εισιτήρια!

Τέλος η ζήλεια: Όπως και να το κάνεις φίλη μου, ο καλός σου (και αντίστοιχα η καλή σου) πάει σ’ ένα νέο μέρος και θέλοντας και μη θα γνωρίσει νέο κόσμο. Πολύ κόσμο. Δυστυχώς, δεν μπορείς να του πεις να γνωρίσει μόνο άνδρες! Οπότε, πρέπει να κάνεις γαργάρα τη ζήλεια σου και να μην τον ζαλίζεις για τη νέα συμφοιτήτρια, με την οποία θα κάνουν εργασία παρέα το ΣΚ. Αν τον ζαλίσεις πολύ, μπορεί αν του βγει αντίθετα από το επιθυμητό αποτέλεσμα και αντί για εργασία να κάνει άλλα πράγματα μαζί της!

Τέλος η γκρίνια: Τώρα που γνωρίζει νέο κόσμο θα είναι πολύ δύσκολο να έχει συνέχεια το κινητό του στο χέρι και να είναι σπίτι κάθε βράδυ από νωρίς. Δεν θέλεις να τον κρατήσεις φυλακισμένο μπροστά από μία οθόνη, γιατί πιθανότατα θα σπάσει την οθόνη και θα αρχίσει να πετάει μακριά σου! ΠΡΟΣΟΧΗ! Μην ξεχνάς πως και αυτός/η πιέζεται που είναι μακριά σου (και μακριά από το σπίτι του και τους φίλους του) μην του φωνάζεις για τα πάντα! Είναι εξίσου συναισθηματικά φορτισμένος για να αντέξει την τρελή που τον χωρίζει για ψύλλου πήδημα!

Σεξ: Ποιος είπε ότι το σεξ πρέπει να το ξεχάσεις όταν ο καλός σου είναι μακριά! Οκ, δεν θα είναι το ίδιο αλλά και πάλι υπάρχουν τρόποι… Στείλτου μερικές σέξι φωτογραφίες σου, χρησιμοποίησε την φαντασία σου μέσω skype ή τηλεφώνου και το βασικότερο στείλτου μηνύματα για το τι θέλεις να κάνετε όταν συναντηθείτε!

The post Οδηγός επιβίωσης για σχέσεις εξ” αποστάσεως appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα