To Game of Thrones και τα social networks

11:31 7/4/2014 - Πηγή: iPop

Είσαι κολλημένος με το Game of Thrones αλλά και τα social networks… τότε αυτό το video θα το αγαπήσεις! Έχοντας επηρεαστεί εμφανώς από τη σειρά του HBO «Game of Thrones», η εταιρεία διαχείρισης social media Hootsuite, δημιούργησε το συγκεκριμένο

video με τα μεγαλύτερα social networks να έχουν πάρει την θέση των ισχυρών παικτών των Επτά Βασιλείων.

Δεν έχεις αισθανθεί και εσύ πως μερικές φορές η Silicon Valley έχει όλη την ίντριγκα, τι ποταπές προδοσίες και τις κακόβουλες φήμες που συνδέονται ιδανικά για ένα πολύ δυνατό επεισόδιο του Game of Thrones; Η εταιρεία διαχείρισης social media HootSuite στο οπτικοποίησε κιόλας! Το Facebook αυξάνει τους πύργους του με τις πρόσφατες προσαρτήσεις του Instagram και του WhatsApp, ενώ τα μπλε πουλιά πετούν προς το φρούριο του Twitter. Το πιο μακρινό βασίλειο της Snapchat είναι κατάλληλα ανεπτυγμένο σε σύγκριση με τους πιο καθιερωμένους γείτονές του.

Ο στόχος της διαφήμισης, εκτός από τον εορτασμό της επιστροφής του Game of Thrones, είναι να τονίσει τη χρησιμότητα του HootSuite ως εργαλείο για τη διαχείριση πολλαπλών λογαριασμών κοινωνικών μέσων μαζικής ενημέρωσης με τη μία. Η εταιρεία, η οποία μπορεί να υπερηφανεύεται για σχεδόν οκτώ εκατομμύρια χρήστες, εξασφάλισε 165 εκατομμύρια δολάρια σε χρηματοδότηση μέσω επιχειρηματικών κεφαλαίων το περασμένο καλοκαίρι.

The post To Game of Thrones και τα social networks appeared first on iPop - Από την Πόπη Τσαπανίδου.

Keywords
Τυχαία Θέματα