This is the end… Οι πρωταγωνιστές του La Casa de Papel αποχαιρετούν τη σειρά με μια συγκινητική ανάρτηση

18:32 14/5/2021 - Πηγή: iPop

Τελείωσαν τα γυρίσματα του La Casa de Papel 5 και ο λογαριασμός της σειράς στο Instagram είπε το τελευταίο “αντίο” με μια συγκινητική ανάρτηση.

Όλα ξεκίνησαν σαν μια ληστεία και κατέληξαν να γίνουν μια ολόκληρη οικογένεια, αναφέρει η ανάρτηση, μέσα απ’ την οποία οι δημιουργοί λένε ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους για τη στήριξη.

Αυτό που ξεκίνησε ως ληστεία, έληξε ως οικογένεια. Είναι ένα τέλος το Μέρος 5. Ευχαριστούμε όλους τους θαυμαστές που συμμετείχατε στο La Resistencia,

ανυπομονούμε να σας δείξουμε πώς τελειώνει αυτή η ιστορία

View this post on Instagram

A post shared by La Casa de Papel (@lacasadepapel)

Η 5η σεζόν αναμένεται να έρθει το Φθινόπωρο του 2021, σύμφωνα με όσα γνωρίζουμε μέχρι στιγμής.

Το αντίο του δημιουργού της σειράς μετά τα γυρίσματα του La Casa de Papel 5

Ο δημιουργός της σειράς, Jesus Colmenar, αφού ολοκληρώθηκαν τα γυρίσματα της τελευταίας σεζόν, σε μια μακροσκελή του ανάρτηση υπενθύμισε πώς ξεκίνησε η ομάδα και πώς η σειρά έγινε παγκόσμιο φαινόμενο με την πάροδο των ετών.

Είναι αδύνατο να εξηγήσουμε πώς είναι να τελειώνεις το LA CASA DE PAPEL. Επειδή δεν είναι απλώς μια σειρά. Είναι το σπίτι μας. Οικογένειά μας. Το πεδίο μάχης μας. Το όνειρό μας πέτυχε. Είναι δύσκολο να πούμε αντίο σε ένα τετραετές ταξίδι που έχει αλλάξει τη ζωή μας, και στο οποίο τα έχουμε δώσει ΟΛΑ. Το πάθος ήταν το ίδιο. Για πάντα. Μέχρι το τέλος. Και το τέλος έχει έρθει. Και μαζί του η συνειδητοποίηση ότι ποτέ δεν θα ξαναζήσουμε κάτι σαν αυτό. Μαζί μου, παίρνω για πάντα την καλύτερη ομάδα που ο καθένας θα ονειρευόταν και ένα καστ από ηθοποιούς, που είναι ήδη μέλη της οικογένειάς μου. Η τελευταία μάχη ήταν η μεγαλύτερη και η πιο δύσκολη. Επειδή θέλαμε να σας δώσουμε την πιο επική, πιο θεαματική και πιο συναρπαστική σεζόν από όλα. Το αποτέλεσμα είναι για εσάς. Και για εμάς το ταξίδι. Και χωρίς αμφιβολία, συνάδελφοι, αξίζει τον κόπο

View this post on Instagram

A post shared by Jesús Colmenar (@jesus_colmenar)

Και οι πρωταγωνιστές της σειράς βέβαια αποχαιρέτησαν το La Casa de Papel με αναρτήσεις στα προσωπικά τους προφίλ:

View this post on Instagram

A post shared by Pedro Alonso (@pedroalonsoochoro)

View this post on Instagram

A post shared by Jaime Lorente Lopez (@jaimelorentelo)

View this post on Instagram

A post shared by Luka Peros (@lukaperosofficial)

La Casa de Papel: Το λάθος στο σχέδιο του Professor που κανείς δεν πρόσεξε! Τελικά ήταν πετυχημένο;

View this post on Instagram

A post shared by Álvaro Morte (@alvaromorte)

View this post on Instagram

A post shared by EstherAcebo (@estheracebo)

Αξίζει να σημειώσουμε ότι στη νέα σεζόν, προστίθενται δύο νέα μέλη στο καστ: Ο λόγος για τους Patrick Criado (The Invisible Line) και τον Miguel Ángel Silvestre (Sense8, Narcos, Sky Rojo). Στις πρώτες εικόνες που κυκλοφόρησαν για την 5η σεζόν είδαμε ότι ο Berlin συμμετέχει σε μια μυστηριώδη συνομιλία με τον χαρακτήρα που θα υποδυθεί ο Patrick Criado, η οποία θα μπορούσε να σημαίνει ότι συνεργάζονται. Ο νέος ηθοποιός εμφανίζεται με γυαλιά και όλο αυτό φαίνεται να είναι μια αναδρομή στο παρελθόν, αφού ο Berlin έχει πεθάνει.

It’s official: Τότε θα δούμε τον 5ο και τελευταίο κύκλο του La Casa de Papel!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο This is the end… Οι πρωταγωνιστές του La Casa de Papel αποχαιρετούν τη σειρά με μια συγκινητική ανάρτηση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
This, La Casa,Papel