Ο τρόπος που δεν είχες φανταστεί να φας το παντζάρι είναι απολαυστικός!

16:44 8/12/2020 - Πηγή: iPop

Το παντζάρι έχει πολλούς φαν σ’ αυτό τον κόσμο, αλλά έχει και πολλού haters! Κάποιοι δεν αντέχουν τη γεύση του. Αλλά αν είσαι ανάμεσά τους, ετοιμάσου να αλλάξεις άποψη γιατί αυτή η συνταγή με παντζάρι δεν μπορεί να σου περάσει αδιάφορη.

Τρώμε τα αγαπημένα μας ζυμαρικά μαζί με σάλτσα από παντζάρι και φέτα… κι αυτός ο συνδυασμός είναι εκρηκτικός. Δεν μας πιστεύεις; Σε προκαλούμε να το δοκιμάσεις!

Μπιφτέκια από παντζάρι: Η τέλεια εναλλακτική για να μην φας κρέας

Τι θα χρειαστείς για τη συνταγή με παντζάρι;500 γραμμάρια βρασμένα
παντζάρια150 γραμμάρια φέταΖυμαρικά της επιλογής σου1 κρεμμύδι ψιλοκομμένο1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένηΕλαιόλαδοΑλατοπίπεροΜερικά καρύδιαΘυμάρι

Πένες με σάλτσα παντζαριού | Η συνταγή που δεν θα ξεχάσεις ποτέ!

Πώς θα φτιάξεις τη συνταγή με παντζάρι;Βάζουμε στο multi τα μισά παντζάρια με λίγο ελαιόλαδο.Αφού χτυπήσουμε, προσθέτουμε τη φέτα, τα καρύδια, το σκόρδο και το θυμάρι.Βάζουμε αλατοπίπερο και αφήνουμε στην άκρη.Σ’ ένα τηγάνι σοτάρουμε το κρεμμύδι και προσθέτουμε τα υπόλοιπα παντζάρια.Σταδιακά ρίχνουμε μέσα και το μείγμα που φτιάξαμε στο multi.Προσθέτουμε 1 κούπα νερό και σιγοβράζουμε για 10 λεπτά.Σερβίρουμε με τα ζυμαρικά της επιλογής μας, τα οποία έχουμε βράσει με βάση τις οδηγίες της συσκευασίας.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο τρόπος που δεν είχες φανταστεί να φας το παντζάρι είναι απολαυστικός! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ο τρόπος που δεν είχες φανταστεί να φας το παντζάρι είναι απολαυστικός!,