Ο Σωτήρης Κοντιζάς απαθανατίζει το δικό του Καλοκαίρι και το Instagram λιγάκι “ζήλεψε”

20:46 27/7/2020 - Πηγή: iPop

Το Καλοκαίρι έχει έρθει, το MasterChef έχει τελειώσει εδώ και αρκετό καιρό και κάπως έτσι περνούν οι διακοπές του Σωτήρη Κοντιζά μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. 

Το MasterChef έχει ρίξει αυλαία εδώ και τουλάχιστον ένα μήνα κι αν είσαι fan του Σωτήρη Κοντιζά, τότε σίγουρα τον ακολουθείς κι εσύ στα social media του. Ο σεφ δεν

παραλείπει να μας δίνει μεταξύ άλλων που και που μία γεύση από τις διακοπές του, επιβεβαιώνοντας πόσο όμορφα περνάει παρέα φυσικά με την οικογένειά του.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς πέρα από καλός σεφ είναι και μπαμπάς δύο παιδιών και προσεχώς τριών, αφού η σύντροφός του, Δέσποινα, είναι έγκυος και σε λίγους μήνες θα φέρει στον κόσμο ένα ακόμα μωράκι. Μέχρι τότε, όμως, ο σεφ περνάει το Καλοκαίρι σ’ ένα υπέροχο μέρος.

Ο Σωτήρης Κοντιζάς μας δείχνει το παιδικό δωμάτιο κι είναι ακριβώς όπως το περιμέναμε! 

Πώς περνούν οι διακοπές του Σωτήρη Κοντιζά;

Ο γνωστός σεφ βρίσκεται εδώ και λίγο καιρό στο αγαπημένο του νησί των Κυκλάδων, που δεν είναι άλλο από τη Σχοινούσσα. Ο καταξιωμένος σεφ και κριτής του MasterChef απολαμβάνει στιγμές χαλάρωσης, ξεγνοιασιάς και ξεκούρασης παρέα με την οικογένειά του, ενώ φωτογραφίζει στο Instagram τον γιο του να κάνει πατίνι. Στην ανάρτηση που έκανε ο Σωτήρης Κοντιζάς έγραψε μεταξύ άλλων «Μακάρι να είμαστε κάπως έτσι τις περισσότερες ημέρες. Ξυπόλητοι κ τσίτσιδοι να τρέχουμε πάνω κάτω. Κάποιοι δίχως λόγο, κάποιοι άλλοι κυνηγώντας αυτούς που το κάνουν χωρίς λόγο».

Φυσικά και τα σχόλια στο Instagram έπεσαν “βροχή” με τους followers του σεφ να λένε τα καλύτερα λόγια και να επιθυμούν ένα Καλοκαίρι σαν κι αυτό, ανέμελο!

View this post on Instagram

Πόπη κ Ρένα, Ρένα κ Πόπη. Η μαμά Ευδοκία, Αλί, Αγγελική, Καλλιόπη, Γιώργης, Παύλος, Γιώτα. Λιβάδι. Η δική μας Σχοινούσα. Μακάρι να είμαστε κάπως έτσι τις περισσότερες ημέρες. Ξυπόλητοι κ τσίτσιδοι να τρέχουμε πάνω κάτω. Κάποιοι δίχως λόγο, κάποιοι άλλοι κυνηγώντας αυτούς που το κάνουν χωρίς λόγο. #justlikeheaven #theCure

A post shared by Sotiris Kontizas (@scontizas) on Jul 27, 2020 at 5:02am PDT

View this post on Instagram

I jumped in the river and what did I see? Black-eyed angels swam with me A moon full of stars and astral cars All the things I used to see All my lovers were there with me All my past and futures And we all went to heaven in a little row boat There was nothing to fear and nothing to doubt #pyramidsong #radiohead

A post shared by Sotiris Kontizas (@scontizas) on Jul 13, 2020 at 10:22am PDT

Να θυμίσουμε πως πριν από λίγες ημέρες ο φωτογραφικός φακός του ΟΚ βρήκε την οικογένεια Κοντιζά στην παραλία της Σχοινούσας, στο ίδιο μέρος όπου παραθερίζει και ο Σάκης Ρουβάς με την Κάτια Ζυγούλη και τα τέσσερα παιδιά τους!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Διάβασε ακόμα:

Για τρίτη φορά μπαμπάς ο Σωτήρης Κοντιζάς!

Photo: Instagram/ scontizas

Το άρθρο Ο Σωτήρης Κοντιζάς απαθανατίζει το δικό του Καλοκαίρι και το Instagram λιγάκι “ζήλεψε” εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα