Ο σκύλος σου έχει γενέθλια; Γιόρτασέ τα με τους καλύτερους τρόπους που θα λατρέψει!

14:27 13/10/2020 - Πηγή: iPop

Εσύ γιορτάζεις τα γενέθλια του σκύλου σου; Εμείς ναι, το κάνουμε και σου έχουμε όλους τους τρόπους αν αναρωτιέσαι πώς να γιορτάσεις τα γενέθλια του σκύλου σου!

Νομίζεις πως δεν είναι τόσο σημαντικά όσο τα δικά σου; Κάνεις λάθος! Και μάλιστα είναι μια ευκαιρία να δείξεις στον σκύλο σου την αγάπη σου. Μάλιστα, οι περισσότεροι ιδιοκτήτες κατοικίδιων τα γιορτάζουν, αφού θεωρούν τα ζωάκια τους μέλη της οικογένειάς τους.

Πώς να γιορτάσεις τα γενέθλια του σκύλου σου;

Διάλεξε το τέλειο δώρο για τον σκύλο σου! Και σίγουρα δε θα σου φανεί και τόσο δύσκολο, αφού ξέρεις καλά τον σκύλο σου

και μπορείς να καταλάβεις τι του αρέσει περισσότερο. Τι είναι αυτό; Μια μπάλα, ένα παπούτσι, ένα κόκαλο ή κάτι άλλο; Διάλεξε εσύ τι καλύτερο!

Pexels

Φτιάξε μια τούρτα κατάλληλη για σκύλους! Σίγουρα δεν είναι η ίδια με αυτή των δικών σου γενεθλίων, όμως μπορείς να φτιάξεις μία χωρίς καθόλου ζάχαρη, βασισμένη στο κρέας και στις γεύσεις που λατρεύει το σκυλάκι σου. Φυσικά και μπορείς να φτιάξεις μια τούρτα από σκυλίσιες λιχουδιές!

Αν ο σκύλος σου έχει φίλους, κάλεσέ τους… Και τι εννοούμε με αυτό; Αν μερικοί φίλοι σου έχουν σκύλους που συμπαθιούνται με τον δικό σου, τότε φρόντισε να περάσουν την ημέρα εκείνη μαζί. Σίγουρα θα το χαρεί ιδιαίτερα και ο δικός σου σκύλος.

Unsplash/ Malin K.

Αν στον σκύλο σου του αρέσει να τον ντύνεις, τότε αγόρασέ του ένα ρούχο για τα γενέθλιά του. Αν, όμως, γενικά το απεχθάνεται, τότε καλύτερα να μείνεις στο δώρο που είπαμε πιο πάνω και να μην επιχειρήσεις να του φορέσεις κάποιο γιορτινό ρούχο.

Κάνε με τον σκύλο σου μια αγαπημένη του συνήθεια. Μπορεί να είναι η βόλτα, το κολύμπι, το παιχνίδι μαζί σου ή οτιδήποτε άλλο. Χάρισέ του λίγο από τον χρόνο σου και κάντε μαζί μια τέτοια δραστηριότητα που αγαπά.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο σκύλος σου έχει γενέθλια; Γιόρτασέ τα με τους καλύτερους τρόπους που θα λατρέψει! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα