Νυστάζεις μες τη μέρα; Μ’ αυτούς τους τρόπους θα παραμείνεις ξύπνιος στη δουλειά χωρίς καν να πιεις καφέ!

13:18 13/10/2020 - Πηγή: iPop

Ακόμα κι αν έχεις κοιμηθεί καλά το βράδυ, νυστάζεις μες τη μέρα και μάλιστα στην ώρα που δουλεύεις; Αντιμετώπισέ το χωρίς καν να πιεις καφέ.

Κοντεύει μεσημέρι κι έχεις αρχίσει να γλαρώνεις, όμως η δουλειά δεν σταματά, το ίδιο και οι υποχρεώσεις. Κι επειδή η μέρα σου δεν τελειώνει το μεσημέρι ή το απόγευμα ή οποιαδήποτε ώρα νυστάζεις μες τη μέρα, πρέπει να ανακτήσεις δυνάμεις για να συνεχίσεις τη μέρα σου.

Κι αν νομίζεις πως μόνο ο καφές και η σοκολάτα θα σου δώσουν την

ενέργεια που χρειάζεσαι, κάνεις λάθος. Έχουμε συγκεντρώσει πολύ πιο αποτελεσματικούς τρόπους, που δεν σου προσθέτουν και θερμίδες. Τι μπορείς να κάνεις, λοιπόν, αν νυστάζεις μες τη μέρα, αλλά θες να συνεχίσεις τη δουλειά;

Pexels Μην μένεις σε μια καρέκλα

Αν βλέπεις ότι γλαρώνεις, σταμάτα αυτό που κάνεις και σήκω, κινήσου, κάνε κάτι άλλο, όμως σε κάθε περίπτωση σήκω από την καρέκλα και ασκήσου, έστω και λίγο. Δεν χρειάζεται να πας για τρέξιμο, ούτε να κάνεις βάρη, απλά κάνε μερικές διατάσεις, ακόμα και στο γραφείο.

Πιες μέντα

Η μέντα μπορεί να κάνει κάτι περισσότερο από να αναζωογονήσει απλά την αναπνοή σου. Μελέτες έχουν δείξει ότι η μυρωδιά της μέντας μπορεί να μειώσει την κόπωση και να αυξήσει την ψυχική εγρήγορση, γι’ αυτό λοιπόν πιες ένα φλιτζάνι τσάι μέντας, αντί για κάποιο άλλο ρόφημα.

Unsplash/Cibao Chua

Τα οφέλη που έχει για την υγεία το τσάι μέντας και μπορεί να αγνοείς!

Τονώσου με πρωτεΐνες

Ακόμα κι αν έφαγες πριν από μερικές ώρες, το γεγονός ότι έχεις έλλειψη ενέργειας ίσως να είναι μια ένδειξη ότι χρειάζεσαι περισσότερο φαγητό. Βέβαια όχι οποιοδήποτε φαγητό, αλλά σνακ πλούσια σε πρωτεΐνες, που θα σε τονώσουν. Τα αυγά ειδικότερα είναι γεμάτα με Βιταμίνες Β, οι οποίες είναι απαραίτητες για την παραγωγή ενέργειας.

Πιες πράσινο τσάι

Παρ’ όλο που δεν είναι ποτέ καλή ιδέα να πίνεις μεγάλες ποσότητες καφεΐνης, οι μικρές δόσεις μπορούν να παρέχουν τη σωστή ποσότητα για την απόκτηση ενέργειας. Το πράσινο τσάι είναι τονωτικό κι έχει πολλά οφέλη για τον οργανισμό σου.

Τι άλλο μπορείς να κάνεις; Μάσα μια τσίχλα Πιες νερό, πολύ νερό Άκου κάτι δυνατό Κάνε ντους, αν είσαι σπίτι Πάρε βαθιές αναπνοές Άσε το φως να μπει στο δωμάτιο

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Νυστάζεις μες τη μέρα; Μ’ αυτούς τους τρόπους θα παραμείνεις ξύπνιος στη δουλειά χωρίς καν να πιεις καφέ! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Νυστάζεις,nystazeis