Kate Middleton: Η ιστορία πίσω από το πιο iconic μονόπετρο αρραβώνων που θα σε κάνει να λιώσεις!

16:58 22/8/2022 - Πηγή: iPop

Το εντυπωσιακό δαχτυλίδι αρραβώνων από ζαφείρι της Kate Middleton, που κάποτε ανήκε στην πριγκίπισσα Diana, κρύβει μια αρκετά ρομαντική ιστορία κι εσύ δε γίνεται να μην την ξέρεις!

Το εμβληματικό δαχτυλίδι με το οποίο ο πρίγκιπας William πρότεινε στην Kate το 2010 να τον παντρευτεί είναι γνωστό ότι ήταν το ίδιο που έδωσε ο Πρίγκιπας Κάρολος στην Diana, αλλά το σχέδιο

του κομματιού χρονολογείται από τα μέσα του 19ου αιώνα.

Δαχτυλίδι της Kate Middleton: Μία ρομαντική ιστορία

Ο Garrard, ο οποίος έφτιαξε το δαχτυλίδι, εμπνεύστηκε από ένα κόσμημα που παρήγγειλε ο πρίγκιπας Αλβέρτος για τη μέλλουσα νύφη του, βασίλισσα Βικτώρια, το 1840. Το μεγάλο ζαφείρι που περιβάλλεται από δώδεκα στρογγυλά διαμάντια, λατρεύτηκε από τη βασίλισσα Βικτώρια, η οποία το φόρεσε την ημέρα του γάμου της ως το «κάτι μπλε» στο φόρεμά της.

Mom-Off-Duty: Το καλοκαιρινό σύνολο της Kate Middleton που κάθε μαμά πρέπει να έχει στην γκαρνταρόμπα της

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Royal Collection Trust (@royalcollectiontrust)

Για τις επόμενες δύο δεκαετίες, η βασίλισσα Βικτώρια φορούσε συνεχώς το πολύτιμο δώρο του συζύγου της, ενώ λίγο πριν πεθάνει ανακήρυξε την καρφίτσα ως κειμήλιο του Στέμματος, δίνοντας την δικαιοδοσία να μπορεί να φορεθεί από τις επόμενες βασίλισσες του θρόνου.

Όπως και έγινε. Η βασίλισσα Ελισάβετ πραγματοποίησε στο παρελθόν διάφορες επίσημες εμφανίσεις με το συγκεκριμένο δαχτυλίδι, όπως η βάφτιση του εγγονού της, πρίγκιπα Williams. Το εμπνευσμένο από την καρφίτσα δαχτυλίδι αρραβώνων που συνοδεύει δύο γενιές, αγοράστηκε από τον πρίγκιπα Κάρολο στην τιμή των 37.500 λιρών, ωστόσο σήμερα η αξία του κοστολογείται πάνω από το ένα εκατομμύριο, λόγω της βαριάς οικογενειακής ιστορίας που κρύβει πίσω του.

Getty Images

Αυτό είναι το πράσινο φόρεμα της Kate Middleton που έγινε viral – Το must have χρώμα του 2022 και πώς να το εντάξεις στην γκαρνταρόμπα σου

Έπειτα, το συγκεκριμένο δαχτυλίδι πέρασε στα χέρια της Kate Middleton, όπου κατά τη διάρκεια της επίσημης συνέντευξής τους μετά τον αρραβώνα τους, ο πρίγκιπας William εξήγησε γιατί το κομμάτι ήταν τόσο ιδιαίτερο για εκείνον.

«Είναι το δαχτυλίδι αρραβώνων της μητέρας μου, έτσι, σκέφτηκα ότι ήταν πολύ ωραίο γιατί προφανώς, δεν θα είναι εκεί για να μοιραστεί τίποτα από τη διασκέδαση και τον ενθουσιασμό όλων – αυτός ήταν ο τρόπος μου να την κρατήσω κοντά σε όλα», δήλωσε.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Kate Middleton: Η ιστορία πίσω από το πιο iconic μονόπετρο αρραβώνων που θα σε κάνει να λιώσεις! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα