Ο πρίγκιπας William γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα με την πιο τρυφερή φωτογραφία

14:09 19/6/2022 - Πηγή: iPop

Ο πρίγκιπας William και τα παιδιά του φαίνεται πως ξέρουν πώς να περνούν καλά! Με αφορμή τη γιορτή του πατέρα, στον επίσημο λογαριασμό της οικογένειας του Cambridge, αναρτήθηκε μια τρυφερή φωτογραφία του πρίγκιπα William, ο οποίος είναι χαμογελαστός κρατώντας αγκαλιά τα 3 του παιδιά.

Η συμβολή του πατέρα στην ανατροφή των παιδιών

Από

τις εκφράσεις τους, φαίνεται πως τόσο ο ίδιος, όσο και τα παιδιά διασκεδάζουν πολύ κατά τη διάρκεια της λήψης, η οποία δημοσιεύτηκε για πρώτη φορά για να ευχηθεί στους πατεράδες όλου του κόσμου.

Η τρυφερή φωτογραφία του πρίγκιπα William με τα παιδιά του

Ο πρίγκιπας William είναι «περικυκλωμένος» από τα παιδιά του, έχοντας στα δεξιά και τα αριστερά την πριγκίπισσα Charlotte και τον πρίγκιπα George, ενώ στον σβέρκο του καθόταν ο μικρός Louis. «Χαρούμενη Γιορτή του Πατέρα σε όλους τους πατεράδες και τους παππούδες του κόσμου» αναγράφεται στη λεζάντα της ανάρτησης. Αυτό το πορτρέτο, απεικονίζει μια πιο χαλαρή και ανάλαφρη πλευρά του William ενώ το στιγμιότυπο τραβήχτηκε όταν η οικογένεια έκανε διακοπές στην Ιορδανία το 2021.

H Ιορδανία αποτελεί ένα σημαντικό μέρος για την βασιλική οικογένεια και πιο συγκεκριμένα για την Kate Middleton, η οποία σε νεαρή ηλικία είχε ζήσει εκεί για 2 χρόνια, όταν ο πατέρας της δούλευε στην British Airways. Ο πρίγκιπας William από την άλλη είχε ταξιδέψει εκεί για την επίσημη περιοδεία του το 2018.

Ο δούκας του Cambridge, που σε λίγες ημέρες θα κλείσει τα 40, δείχνει να έχει ήδη όλα τα δώρα που θα μπορούσε ποτέ να ζητήσει. Ο ίδιος θα γιορτάσει τα γενέθλιά του την Τρίτη 21/06, ενώ μαζί με τη σύζυγό του Kate Middleton ετοιμάζονται να ανακοινώσουν τη μετακόμισή τους στο Windsor.

Γιορτή του Πατέρα: 15 λόγοι που τον αγαπάμε τόσο πολύ!

Δες την σχετική ανάρτηση στο Instagram View this post on Instagram

A post shared by Duke and Duchess of Cambridge (@dukeandduchessofcambridge)

Ο μπαμπάς σου είναι ο ήρωάς σου, μην ξεχάσεις να του πεις χρόνια πολλά!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο πρίγκιπας William γιορτάζει την Ημέρα του Πατέρα με την πιο τρυφερή φωτογραφία εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα