Ο Πρίγκιπας Harry έχει γενέθλια και έλαβε τις πιο λιτές ευχές απ’ τη βασιλική οικογένεια!

16:55 15/9/2020 - Πηγή: iPop

Από τότε που Harry και Meghan αποφάσισαν να παραιτηθούν απ’ τα βασιλικά τους καθήκοντα και να μετακομίσουν στις ΗΠΑ πολλά έχουν ακουστεί για τις σχέσεις τους με τα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Ακόμα και πριν γίνει το οριστικό “διαζύγιο” υπήρχαν έντονες φήμες για τις τεταμένες σχέσεις ανάμεσα σε William και Harry. Σήμερα, ο Πρίγκιπας Harry έχει γενέθλια και οι δημόσιες ευχές του Παλατιού θα μπορούσαν να αποτελέσουν μια απόδειξη της “παγωμένης” σχέσης τους.

Όπως

είθισται, κάθε φορά που κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας έχει γενέθλια, τα επίσημα accounts του Παλατιού κάνουν σχετικές αναρτήσεις με τις ευχές.

Το Kensington Royal, το The Royal Family και το Clarence House είναι οι επίσημοι λογαριασμοί, στους οποίους βλέπουμε πάντα αναρτήσεις, διατηρώντας -έστω και πιο τυπικά- τους κανόνες που ακολουθούν τα τελευταία χρόνια.

Έτσι, λοιπόν, δεν θα μπορούσαν παρά και τη σημερινή ημέρα να κάνουν ανάρτηση για τα γενέθλια του Πρίγκιπα Harry. To πώς έγιναν αυτές οι αναρτήσεις είναι άλλο θέμα…

Θυμάσαι πώς είχε ευχηθεί το Παλάτι στην Meghan Markle; Ε κάπως έτσι ευχήθηκε και στον Harry… με τη διαφορά ότι ο Harry είναι γιος, εγγονός και αδερφός, ενώ η Meghan νύφη… Μάλλον θα έπρεπε να έχουν λίγο διαφορετική αντιμετώπιση!

Λέγοντας απλά «Χρόνια Πολλά στον Δούκα του Sussex», με παρόμοιο τρόπο, τα accounts της βασιλικής οικογένειας ευχήθηκαν στο μέλος της οικογένειας, συνοδεύοντας τις ευχές με φωτογραφίες.

Το Kensington Royal ανέβασε μια φωτογραφία με τον William, την Kate και τον Harry, το Royal Family ανέβασε μια φωτογραφία της Βασίλισσας με τον εγγονό της, ενώ το Clarence House πόσταρε μια φωτογραφία του Harry και μια δεύτερη με τον πατέρα του, Κάρολο.

Ο Πρίγκιπας Harry έχει γενέθλια και έλαβε τις πιο λιτές ευχές απ’ τη βασιλική οικογένεια!

View this post on Instagram

Wishing a very happy birthday to Prince Harry today!

Keywords
Τυχαία Θέματα