Ο πολυταξιδεμένος Χάρης Βαρθακούρης… προσγειώθηκε στο iPop!

20:46 17/1/2020 - Πηγή: iPop

Οι συστάσεις για τον Χάρη Βαρθακούρη είναι περιττές. Αν θα μπορούσαμε, όμως, να τον χαρακτηρίσουμε με μερικές λέξεις αυτές θα ήταν: ταλαντούχος, αυθόρμητος, ευγενικός (σπανίζει στις μέρες μας) και με χιούμορ. Ο Χάρης Βαρθακούρης σε μια απολαυστική συνέντευξη στο iPop.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μας άφησε να τον γνωρίσουμε λίγο καλύτερα μέσα απ’το παιχνίδι Globetrotters απ’το οποίο βγήκε και νικητής μαζί με τη σύζυγό του, Αντελίνα. Οι δύο τους μπήκαν στην καθημερινότητά μας και “τρύπωσαν” στην καρδιά μας χωρίς μεγάλη προσπάθεια. Γιατί; Γιατί

είναι αληθινοί.

Ο Χάρης Βαρθακούρης μίλησε στο iPop σε μια συνέντευξη που θέλεις να διαβάσεις!

Ποια ήταν η πρώτη σου σκέψη όταν σου έγινε πρόταση για το Globetrotters;Ότι δεν θα αντέξω μακρυά από τις κόρες μου για δυο μήνες. Το κατάφερα αλλά με τεράστια δυσκολία. Η σκέψη και η παρηγοριά μας ήταν πάντα ότι όλο αυτό το κάνουμε για εκείνες.Φοβήθηκες πώς θα προβληθεί πολύ η ζωή σου με την Αντελίνα; Φοβήθηκες τα αρνητικά σχόλια;Δεν το σκέφτηκα καν. Στο μυαλό μου είχα ότι πάμε να δούμε -και να δείξουμε- ωραίες τοποθεσίες σε διάφορα σημεία του πλανήτη, με πρόσχημα τις αποστολές που θα κληθούμε να φέρουμε εις πέρας. Επουδενί δεν σκέφτηκα ότι θα γίνει μια μορφή “κλειδαρότρυπας” στη σχέση μας και στη ζωή μας.

View this post on Instagram

Cape Town, South Africa

Keywords
Τυχαία Θέματα