Κεφάλαιο Road Trip: Τι να πακετάρεις;

14:08 15/7/2020 - Πηγή: iPop

Το Σαββατοκύριακο θα σε βρει στο κάθισμα ενός αυτοκινήτου, να απολαμβάνεις εκπληκτικές διαδρομές και να εξερευνείς μοναδικά μέρη; Τότε η βαλίτσα για road trip πρέπει να είναι έτοιμη και σωστά φτιαγμένη!

Το πιθανότερο είναι να φύγεις μ’ ένα πορτ παγκάζ γεμάτο πράγματα, τα οποία μάλιστα εάν δεν τοποθετήσεις σωστά, θα νιώθεις σαν να φέυγεις έναν μήνα ενώ πας ένα 2ήμερο!

Άρα, τι πρέπει να θυμάσαι; Πρώτον να πάρεις αυτά που όντως χρειάζεσαι και δεύτερον να τα τοποθετήσεις τακτοποιημένα στο αυτοκίνητο ώστε να μην

χάσεις χώρο που μπορείς να αξιοποιήσεις για κάτι άλλο.

Φτιάχνουμε βαλίτσα για road trip: Tι βάζουμε μέσα;

Αρχικά ξεκινάμε απ’ τον τύπο της βαλίτσας. Είναι ιδανικό να πάρουμε μια τσάντα τύπου χειραποσκευής για να γλιτώσουμε τον χώρο που πιάνουν τα ροδάκια της κλασικής βαλίτσας. Αφού είσαι με αυτοκίνητο road trip δεν είναι ότι θα πρέπει να σηκώνεις την τσάντα με τα πράγματά σου συνεχώς. Τα σακίδια πλάτης -ένα για το κάθε μέλος της παρέας- είναι τέλεια, καθώς χωράνε οπουδήποτε!

Οργάνωσε σωστά τα τρόφιμα και τα ποτά. Βάλτα ξεχωριστά σε μια σακούλα και φυσικά μην τα βάλεις στο πορτ παγκάζ καθώς δεν θα έχεις πρόσβαση σ’ αυτά. Σε εύκολα προσβάσιμο σημείο ώστε να μπορείτε να τα απολαμβάνετε ακόμα και εν κινήσει.

PexelsΚαι τι να βάλεις στη βαλίτσα;

Όλα όσα χρειάζεσαι για τις διακοπές σου από προσωπικά αντικείμενα και ρούχα, ανάλογα εάν είναι χειμώνας ή καλοκαίρι. Ενδεικτικά θα αναφέρουμε τα εξής:

ΕσώρουχαΚάλτσεςΠιτζάμεςΜπλουζάκιαΦορέματα1-2 σορτσάκια ή παντελόνια1 ζακετούλαΤσαντάκι για τα άπλυτα (επαναχρησιμοποιούμενο)Πράγματα παραλίας (εάν είναι καλοκαίρι)ΠαπούτσιαΕίδη προσωπικής υγιεινήςΦαρμακείο

Και επιπλέον να μην ξεχάσεις να έχεις μαζί σου τα εξής:

Όλα τα έγγραφα του αυτοκινήτου και το δίπλωμά σου.Φορτιστή για το αυτοκίνητο.Μάσκα ύπνου σε περίπτωση που δεν οδηγάς και θέλεις να κοιμηθείς στη διαδρομή.Σακούλα για τα σκουπίδια της διαδρομής ώστε να μην γίνει χαμός στο αυτοκίνητο.Γυαλιά ηλίουΕπαναχρησιμοποιούμενο μπουκαλάκι για νερό που να το διατηρεί δροσερό

Καλό ταξίδι!

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Δες ακόμα:

To μόνιμο πρόβλημα που έχεις με τη βαλίτσα σου και η λύση που βρήκαμε

Photo: Pexels

Το άρθρο Κεφάλαιο Road Trip: Τι να πακετάρεις; εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Κεφάλαιο Road Trip,kefalaio Road Trip