Ο Νίκος Μουτσινάς κρατάει τον λόγο του! 3+1 φορές που έκανε τα πιο απίστευτα δώρα on air

14:35 26/11/2020 - Πηγή: iPop

Ευφάνταστος, δημιουργικός, χαμογελαστός και γενναιόδωρος, ο Νίκος Μουτσινάς ξέρει να στέλνει τα καλύτερα δώρα και το έχει αποδείξει και on camera. Τα δώρα του Μουτσινά τον τελευταίο καιρό μας έχουν τραβήξει την προσοχή κι όχι αδίκως.

Ο παρουσιαστής της εκπομπής Καλό Μεσημεράκι του ΣΚΑΪ μας έχει αποδείξει πως δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο. Και τον έχει, όπως και τις ιδέες. Κι έτσι, λοιπόν, ακόμα και σε περίοδο lockdown βρίσκει τρόπους να δείχνει την

αγάπη του και την εκτίμησή του σε άλλους παρουσιαστές. Πώς; Μέσα από τα δώρα που τους στέλνει φυσικά! Και είναι υπέροχα έτσι; Να το πούμε κι αυτό! Όλα ένα κι ένα.

Αλλά για μια στιγμή… Εσύ θυμάσαι τα δώρα του Μουτσινά που έχει στείλει τον τελευταίο καιρό σε γνωστούς παρουσιαστές της τηλεόρασης;

Για πάμε να τα θυμηθούμε…

Στην Ιωάννα Μαλέσκου

Ήταν 20 Νοέμβρη όταν ο Νίκος Μουτσινάς πήγε καλεσμένος στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου, αλλά δεν πήγε με άδεια χέρια φυσικά. Ο Νίκος Μουτσινάς της είπε «Σε παρακολουθούμε φέτος και θεώρησα υποχρέωσή μου να σου κάνω ένα χατίρι που το ζητάς πολύ καιρό… στολισμό στο πλατό. Αυτό που μπόρεσα να κάνω είναι αυτό. Ας έρθει το δέντρο. Υπάρχει ένα δέντρο» με την παρουσιάστρια να μένει με το στόμα ανοιχτό.

Στον Γιώργο Παπαδάκη

Τέσσερις μέρες μετά και ο Νίκος Μουτσινάς “ξαναχτυπά”. Το είχε τάξει και το έκανε, έστειλε ένα χριστουγεννιάτικο δέντρο στον Γιώργο Παπαδάκη live, την ώρα της εκπομπής στο πλατό του «Καλημέρα Ελλάδα». «Μπράβο ρε Νίκο. Εγώ νόμιζα ότι είσαι ασυνεπής, αλλά εσύ… Αυτός στο τέλος θα φαλιρίσει, στέλνει σε όλες τις εκπομπές δέντρο. Σε ευχαριστούμε μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας. Να είσαι καλά Νικόλα και να βγάλεις μαλλιά!», είπε γελώντας ο Γιώργος Παπαδάκης.

Στην Δανάη Μπάρκα

Τα δώρα δεν τελείωσαν, αφού ένα ακόμα -όχι δέντρο αυτή τη φορά- περίμενε τη Δανάη Μπάρκα στον αέρα της εκπομπής. Δεν ήταν ένα οποιοδήποτε δώρο, αλλά η… Κατερίνα Καινούργιου! Όχι, δεν κάνουμε πλάκα. Συγκεκριμένα, ο μεγάλος πίνακας με την Κατερίνα Καινούργιου που περιφερόταν τις τελευταίες μέρες στο πλατό του Καλό Μεσημεράκι, έφτασε το πρωί της Πέμπτης στο πλατό του Πάμε Δανάη.

Α! Και για να μην το ξεχάσουμε, σου χρωστάμε κι ένα bonus! Κι αυτό δεν μπορεί να είναι άλλο από το ευφάνταστο και δροσιστικό δώρο του Νίκου Μουτσινά στην Ελένη Μενεγάκη!

Ποιος έχει άραγε σειρά;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Νίκος Μουτσινάς κρατάει τον λόγο του! 3+1 φορές που έκανε τα πιο απίστευτα δώρα on air εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα