ΣΚΑΪ: Επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας μετά από ένα μήνα (Video)

13:51 20/4/2020 - Πηγή: iPop

Επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΪ μετά από ένα μήνα απουσίας, αφού πολλές εκπομπές είχαν “κοπεί” λόγω του κορονοϊού. 

Μπορεί εδώ και ένα μήνα περίπου να μην εμφανιζόταν ο Γιώργος Λιάγκας στον ΣΚΑΪ μαζί με την υπόλοιπη παρέα του, όμως σήμερα, Δευτέρα του Πάσχα, η εκπομπή “Μεσημέρι με τον Γιώργο Λιάγκα” προβλήθηκε κανονικά. Τόσο αυτή η εκπομπή όσο και εκείνη του Νίκου Μουτσινά ήταν από τις πρώτες εκπομπές που σταμάτησαν να προβάλλονται λόγω των

περιοριστικών μέτρων και του κορονοϊού.

Όμως, οι ιθύνοντες του καναλιού του Φαλήρου έκριναν πως τόσο η εκπομπή του Λιάγκα, όσο και του Μουτσινά μπορούν να ξεκινήσουν και πάλι να προβάλλονται κανονικά με κάποιες μικρές αλλαγές φυσικά για να αποφεύγεται ο συνωστισμός.

Έτσι λοιπόν, μετά από ένα μήνα απουσίας ο Γιώργος Λιάγκας επέστρεψε στον ΣΚΑΪ λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι της Δευτέρας 20 Απριλίου, καλωσορίζοντας λίγο διαφορετικά απ’ ό,τι συνήθως. Είναι λογικό πως η μεσημεριανή του αυτή εκπομπή έχει τροποποιηθεί κι έτσι στο πλατό δίπλα στον Γιώργο Λιάγκα βρέθηκαν μόνο η Ελένη Τσολάκη και ο Νίκος Γεωργιάδης, ενώ η Κατερίνα Γκαγκάκη και ο Δημήτρης Παπανώτας συνδέθηκαν μέσω Skype.

Τι είπε ο ίδιος ο παρουσιαστής στην έναρξη της εκπομπής μετά από ένα μήνα απουσίας.

Χρόνια πολλά, Χριστός Ανέστη. Καλώς ήρθατε και καλώς ήρθαμε. Μου φαίνεται ότι ξεκινάει τηλεοπτική σεζόν σήμερα γιατί έχω να βγω πάρα πάρα πολύ καιρό στον τηλεοπτικό αέρα. Είπαν οι ιθύνοντες του ΣΚΑΙ να μπούμε σε μια κανονικότητα, δηλαδή να βγουν και οι υπόλοιπες εκπομπές που είχαν κοπεί για ένα μήνα λόγω της καραντίνας και όλων των μέτρων για τον κορονοϊό. Θα έχουμε λίγο διαφοροποιημένη θεματολογία, επίσης δεν θα μπορέσουμε να είμαστε όλοι εδώ κάθε μέρα. Θα είμαστε λίγοι λίγοι και σιγά σιγά όσο χαλαρώνουν τα μέτρα, θα επανερχόμαστε σε μια πλήρη κανονικότητα 

Τι καινούργιο θα προστεθεί στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα αυτόν τον καιρό;

Ο παρουσιαστής ανακοίνωσε πως από εδώ και πέρα ο Δημήτρης Καμποράκης θα βγαίνει καθημερινά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα για να μεταδίδει τα νέα της επικαιρότητας.

Δες ακόμα:

Το Καλό Μεσημέρακι επιστρέφει σε λίγες μέρες…. Δες το video του Μουτσινά!

Το άρθρο ΣΚΑΪ: Επέστρεψε ο Γιώργος Λιάγκας μετά από ένα μήνα (Video) εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα