Ο Κουτσούμπας καλεί τους πολίτες να νεκρώσουν τα πάντα την Πέμπτη

10:18 2/2/2016 - Πηγή: iPop

Έκκληση στους πολίτες να νεκρώσουν τα πάντα την Πέμπτη που έχει προγραμματιστεί να γίνει η 24ωρη απεργία, απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας του ΚΚΕ την Τρίτη σε συνέντευξη του.

Όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Κουτσούμπας:

Είναι πάρα πολύ σημαντικό την Πέμπτη στην απεργία να νεκρώσουν τα πάντα. Να γεμίσουν οι δρόμοι της Αθήνας

και των άλλων πόλεων με διαδηλωτές-απεργούς, να δυναμώσουν και τα μπλόκα των αγροτών

Όταν ερωτήθηκε αν πιστεύει πως η Κυβέρνηση θα αντέξει τόνισε:

Εκείνα που πρέπει να αντέξουν είναι τα λαϊκά μπλόκα με προοπτική, μιας και είναι στην αιχμή τώρα το ασφαλιστικό, να αποσυρθεί το νομοσχέδιο-έκτρωμα, να μην έλθει καν στην Βουλή

Αναφερόμενος στους αποκλεισμούς των εθνικών οδών από τους αγρότες τόνισε: «Δεν είναι ακραία επιλογή το κλείσιμο των δρόμων».

«Δεν είναι τυχοδιωκτικές ενέργειες» πρόσθεσε και σημείωσε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ κορόιδεψε τον ελληνικό λαό, αλλά και ιδανικά και αξίες, και έσπειραν ψεύτικες ελπίδες έξω από οποιοδήποτε σχέδιο αλλαγών».

Και παράλληλα υπογράμμισε: «Διαχειρίζονται αυτό το σύστημα με τα χειρότερα μέτρα και χωρίς καμία αλλαγή του προϋπάρχοντος οικοδομήματος».

Ενώ κλείνοντας τη συνέντευξη του σημείωσε αναφερόμενος στον Πρωθυπουργό: «Στην Ε.Ε. και σε κάθε χώρα της χωριστά, υπάρχουν διαφορετικές εκδοχές διαχείρισης της κρίσης, παρότι όλες αυτές οι δυνάμεις συνολικά και παρά τις αντιθέσεις τους κινούνται στην ίδια κατεύθυνση της ΕΕ και της Ευρωζώνης».

The post Ο Κουτσούμπας καλεί τους πολίτες να νεκρώσουν τα πάντα την Πέμπτη appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα