Ο κατάδικος που έσπασε το internet είναι ελεύθερος και ξεκινάει καριέρα μοντέλου

16:26 10/3/2016 - Πηγή: iPop

Ότι δεν το περιμέναμε; Όχι, ψέματα δεν θα πούμε! Το περιμέναμε και μάλιστα με ανυπομονησία! Ο κατάδικος που έσπασε το internet είναι ελεύθερος και ξεκινάει καριέρα μοντέλου! ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ! Ευχαριστώ, πάμε παρακάτω!

Ο Jeremy Meeks, ο οποίος είχε αναστατώσει ολόκληρο τον πλανήτη με την ομορφιά του τον Ιούνιο του 2014, είχε φυλακιστεί από τις αρχές του Σακραμέντο της Καλιφόρνια για παράνομη οπλοκατοχή.

Τώρα άφησε πίσω την πορτοκαλί στολή και τις χειροπέδες και αφού αφέθηκε ελεύθερος ξεκινάει και επίσημα την συνεργασία του με το πρακτορείο μοντέλων White Cross Management, το οποίο είχε σπεύσει να τον «κλείσει» (μην του φύγει… αν και ήταν μέσα σ’ ένα κελί 2×3) μόλις έγινε ο κακός χαμός με την φωτογραφία του που ανήρτησε η τοπική αστυνομία στο Facebook.

I want to thank my family and everybody for all your love, support and prayers. I'm overwhelmed and grateful for what lies ahead. I'm ready @jimjordanphotography and @whitecrossmanagement #jeremymeeks #jimjordan #whitecrossmanagement

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Mar 9, 2016 at 4:43pm PST

O ίδιος πάντως στα social media εξηγεί ότι προτεραιότητα του είναι η οικογένεια του, και γράφει «Ανυπομονώ για να περάσω χρόνο με τα παιδιά μου στην λίμνη».

Looking forward to my time on the lake with my kids

A photo posted by JEREMY MEEKS (@jmeeksofficial) on Mar 8, 2016 at 11:29am PST

The post Ο κατάδικος που έσπασε το internet είναι ελεύθερος και ξεκινάει καριέρα μοντέλου appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα