Απέτυχε τελικά η πρώτη μεταμόσχευσης μήτρας στις ΗΠΑ

14:51 10/3/2016 - Πηγή: iPop

Μόλις μία μέρα μετά την ανακοίνωση της πρώτης μεταμόσχευσης μήτρας στις ΗΠΑ και τη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε η 26χρονη ασθενής παρουσιάστηκαν επιπλοκές στην υγεία της. Έτσι οι γιατροί αποφάσισαν να προβούν αμέσως σε αφαίρεση της μεταμοσχευμένης μήτρας.

Όπως ανακοίνωσαν οι γιατροί οι οποίο επιβεβαίωσαν τις σοβαρές επιπλοκές στην υγεία της Λίντσεϊ και την αφαίρεση της μεταμοσχευμένης μήτρας περισσότερες πληροφορίες θα δοθούν στη δημοσιότητα όταν γίνει η εξέταση του οργάνου. Τότε, θα υπάρχει και επίσημη ανακοίνωση

για το συμβάν από τον επικεφαλής της μεταμόσχευσης ελληνικής καταγωγής χειρουργό, Ανδρέα Τζάκη.

Να σημειωθεί πως η μεταμόσχευση ήταν η πρώτη από μια σειρά δέκα ανάλογων μεταμοσχεύσεων μήτρας που σχεδιάζονται στην Κλινική του Κλίβελαντ.

Σύμφωνα με τους γιατρούς οι υπόλοιπες μεταμοσχεύσεις αναμένεται να προχωρήσουν κανονικά ακόμα και αν η πρώτη τελικά απέτυχε.

Σημείωση!

Η 26χρονη Λίντσεϊ η οποία δεν θέλησε να δώσει στην δημοσιότητα το επίθετο της τόνισε πως όταν ήταν 16 ετών έμαθε πως δε θα μπορούσε ποτέ να αποκτήσει τα δικά της παιδιά, ενώ σημείωσε ότι με τον σύζυγο της έχουν υιοθετήσει τρία αγοράκια.

The post Απέτυχε τελικά η πρώτη μεταμόσχευσης μήτρας στις ΗΠΑ appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα