Ο κανόνας 2-2-2 μπορεί να δυναμώσει κάθε σχέση. Δες πώς!

16:19 21/2/2020 - Πηγή: iPop

Οι σχέσεις είναι περίπλοκες κι αυτό το γνωρίζουμε πολύ καλά. Υπάρχει ένας κανόνας για τις σχέσεις που να μπορεί να μας βοηθήσει; Ναι μεν, αλλά… γιατί ό,τι πετυχαίνει στον έναν, μπορεί να μην πετυχαίνει στον άλλον.

Σύμφωνα με μια έρευνα, τα ζευγάρια με παιδιά δυσκολεύονται στο να βρουν λίγο χρόνο για τη σχέση τους και να βάλουν λίγο ρομαντισμό σε αυτή. Η συγκεκριμένη έρευνα έδειξε ότι το 36% των ανθρώπων “σχεδόν πότε” δεν βγαίνουν πλέον ραντεβού ενώ το 30% καταβάλλει μεγάλη προσπάθεια για να βγει ραντεβού μια φορά τον μήνα.

Αλλά ακόμη και χωρίς παιδιά, ειδικά μια μακροχρόνια σχέση

χάνει τον ρομαντισμό, τον αυθορμητισμό και τον ενθουσιασμό της αρχής κι αυτό γιατί η καθημερινότητα μας τραβά μαζί της και μας… βουλιάζει.

Pexels

Ποιος είναι ο κανόνας για τις σχέσεις που μπορεί να σε βοηθήσει; 2-2-2. Αυτός ο κανόνας δόθηκε από έναν χρήστη στο Reddit και η αλήθεια είναι πως είχε μεγάλη απήχηση και φαίνεται πως λειτουργεί.

Το συγκεκριμένο ζευγάρι, τη νύχτα του γάμου του συμφώνησε να ακολουθεί τον κανόνα 2-2-2, που σημαίνει:

Κάθε δύο εβδομάδες, να περνάς μια ολόκληρη μέρα μόνο με τον σύντροφό σου.Κάθε δύο μήνες, να περνάς ένα ΣΚ με τον σύντροφό σου για να χαλαρώνετε και να επικεντρωθείτε στη σχέση σας.Κάθε δύο χρόνια, να παίρνετε μια εβδομάδα off και να κάνετε ό,τι επιθυμεί η καρδιά σας.

Και ο συγκεκριμένος χρήστης μας διαβεβαιώνει πως λειτουργεί. Μπορεί να είναι δύσκολο να ακολουθήσεις ένα συγκεκριμένο πρόγραμμα αλλά αυτός ο κανόνας είναι αρκετά ευέλικτος και μπορείτε να τον εφαρμόσετε όταν σας εξυπηρετεί και τους δύο περισσότερο.

Τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν όλες οι σχέσεις σήμερα!

Το ζευγάρι που έθεσε σε εφαρμογή αυτόν τον κανόνα

Ένα ζευγάρι αποφάσισε να το κάνει πράξη και όπως αναφέρει πραγματικά η σχέση τους άνθισε! Όπως ανέφερε το ζευγάρι, εργάζονται με τελείως διαφορετικά ωράριο, κάτι που δυσκόλευε τα ραντεβού τους αλλά με αυτόν τον κανόνα είχαν και κάτι να ανυπομονούν.

Μπορείς να κάνεις και συγκεκριμένες μετατροπές σε αυτόν τον κανόνα, όπως 1-1-1 ή 2-1-1 ή ακόμη και 2-1-2. Αν το προγραμματίζετε κι από πριν, θα μπορείτε να διευθετήσετε καλύτερα και τα οικονομικά σας αλλά και τον χρόνο σας χωρίς πίεση αλλά με μια γλυκιά ανυπομονησία.

Μερικές ακόμη ρομαντικές συμβουλές από το Reddit:Όταν έχετε έναν τσακωμό, θα έπρεπε να είσαι εσύ μαζί με τον σύντροφό σου απέναντι στο πρόβλημα και όχι εσύ απέναντι στον σύντροφό σου. Δηλαδή, θα αντιμετωπίζετε το πρόβλημα μαζί, σαν ομάδα όχι επιρρίπτοντας ευθύνες ο ένας στον άλλον.Απόφυγε να συζητάς για τους τσακωμούς που έχεις με τον σύντροφό σου με κάποιον τρίτο. Ακούν πάντα το αρνητικό και σπάνια θα ακούσουν και θα δώσουν τη λύση.Διαβάστε επίσης:

Το “stashing” είναι το νέο trend στις σχέσεις που απεχθανόμαστε!

Photo: Unsplash/ Toa Heftiba

Το άρθρο Ο κανόνας 2-2-2 μπορεί να δυναμώσει κάθε σχέση. Δες πώς! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα