Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε 27! Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τούρτες και συρτάκι και μοίρασε δώρα στους μικρούς του φίλους

13:24 7/12/2021 - Πηγή: iPop

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε 27 χρονών και γιόρτασε τα γενέθλιά του στο στο Μιλγουόκι αλά ελληνικά! Χρόνια πολλά, λοιπόν, Γιάννη! Ευχαριστούμε που μας κάνεις περήφανους!

Τα 27α γενέθλιά του με 27 πόντους σε 27 λεπτά συμμετοχής γιόρτασε τα ξημερώματα (ώρα Ελλάδας) ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, βοηθώντας τους Μιλγουόκι Μπακς να πάρουν μια σημαντική νίκη με 112-104 απέναντι στους Καβαλίερς. Τυχαίο; Κανείς δε το νομίζει αυτό!

Τα 27α γενέθλια του Γιάννη Αντετοκούνμπο ήταν μοναδικά!

Για άλλη μία φορά, ο Greek

Freak διαδραμάτισε σπουδαίο ρόλο για την ομάδα του και τους οδήγησε σε άλλη μία σημαντική νίκη! Ωστόσο αυτό που έκανε εντύπωση ήταν πως η διοίκηση της ομάδας επέλεξε να τον υποδεχθεί ξανά στο παρκέ όχι μόνο με τούρτα γενεθλίων αλλά και με ένα «Greek Night» αφιερωμένο μόνο σε εκείνον!

Smash cake for Giannis. pic.twitter.com/TNmAu3nR2X

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 7, 2021

Η διοίκηση των Μπακς τον υποδέχθηκε στο παρκέ με τούρτα γενεθλίων, την οποία ο Greek Freak κατέστρεψε με τα χέρια του, ενώ στο ημίχρονο διοργανώθηκε μια μίνι «Greek Night» βραδιά με συρτάκι και με παραδοσιακές ελληνικές φορεσιές.

Greek Night on Fiserv Forum pic.twitter.com/0kTNt50YgC

— Harris Stavrou (@harris_stavrou) December 7, 2021

Μάλιστα οι Greek Nights έχουν καθιερωθεί πλέον στο ΝΒΑ, με τους Σέλτικς, τους Σίξερς, τους Ράπτορς και τους Νετς να είναι ομάδες που διοργανώνουν τέτοιες βραδιές όταν οι Μπακς του Greek Freak και του Θανάση επισκέπτονται τις πόλεις τους.

Greek Night festivities with Giannis and Thanasis. pic.twitter.com/yOaHMnnZTV

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 7, 2021

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δίνει δώρα στους μικρούς του θαυμαστές:

It may be Giannis' birthday but he is the one giving gifts. pic.twitter.com/eRDjmVZ6p9

— Milwaukee Bucks (@Bucks) December 7, 2021

Δες εδώ το επετειακό βίντεο που του αφιέρωσε η ομάδα του:

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο έγινε 27! Γιόρτασε τα γενέθλιά του με τούρτες και συρτάκι και μοίρασε δώρα στους μικρούς του φίλους εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα