Ο έρωτας Ανούς- Διονύση και η απογοήτευση απ’ τις προσπάθειες του Mystery Box

11:41 6/4/2021 - Πηγή: iPop

Τα πράγματα δυσκολεύουν στο MasterChef, καθώς έχουμε πλέον τους 10 καλύτερους παίκτες ενώ αναμένουμε και τις επιστροφές παικτών που έχουν αποχωρήσει. Στο επεισόδιο της Δευτέρας, οι επίδοξοι σεφ ήρθαν αντιμέτωποι με μια διαφορετική Mystery Box δοκιμασία, ενώ εκδηλώθηκε ακόμα περισσότερο ο έρωτας Ανούς- Διονύση.

Το Mystery Box έκρυβε μια μεγάλη έκπληξη, αφού οι διαγωνιζόμενοι για πρώτη φορά μαγείρεψαν και οι κριτές θα δοκίμαζαν όλες τις προσπάθειες, κι όχι κάποιες που ξεχώρισαν, όπως κάνουν συνήθως σε αυτή τη δοκιμασία.

Το ζητούμενο του Mystery Box απαιτούσε απ’ τους μάγειρες κριτική και αφαιρετική σκέψη, ενώ κλήθηκαν να ετοιμάσουν ένα αλμυρό αλλά και ένα γλυκό πιάτο.

Ο νικητής της δοκιμασίας θα έχει στη διάθεσή του ένα από τα πιο δυνατά πλεονεκτήματα, για την αυριανή μέρα και το Τεστ Δημιουργικότητας.

Οι κριτές δοκίμασαν τις προσπάθειες των 10 παικτών και έγινε εξαρχής εμφανές ότι ο Παύλος ήταν εκείνος που κατάφερε να τους εντυπωσιάσει περισσότερο. Οι περισσότεροι παίκτες δεν άκουσαν θετικά σχόλια, ενώ κάποιοι είχαν κάνει μια πολύ καλή προσπάθεια στο ένα απ’ τα δύο πιάτα, αλλά ήταν πολύ αδύναμη η δεύτερή τους προσπάθεια, όπως για παράδειγμα ο Διονύσης και ο Νίκος.

Ο νικητής της δοκιμασίας ήταν ο Παύλος, στον οποίο όμως θα ανακοινωθεί την Τρίτη το πλεονέκτημά του.

Ο έρωτας Ανούς και Διονύση

Η Ανούς την προηγούμενη εβδομάδα ήταν μια από τις υποψήφιες παίκτριες προς αποχώρηση και με αφορμή αυτό, ο Διονύσης τη ρώτησε:

«Ήσουν έτοιμη να με αποχωριστείς;», με την Ανους να απαντά: «Θες την αλήθεια; Είχα προετοιμαστεί αλλά δεν μου ήταν εύκολο. Έχω δυο λόγους, έναν να φτάσω όσο πιο μακριά μπορώ κι έναν να είμαι δίπλα σου».

«Είναι ένα περίεργο δέσιμο, η Ανούς είναι η δύναμη μου», είπε ο Διονύσης στην κάμερα, ενώ δεν είναι η πρώτη φορά που οι δυο τους μιλάνε ανοιχτά για τον δεσμό τους.

Στο επεισόδιο της Τρίτης, ένα χρηματικό έπαθλο και μια αιφνίδια αποχώρηση έρχονται να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού. Ποια άλλη έκπληξη περιμένει τους παίκτες;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο έρωτας Ανούς- Διονύση και η απογοήτευση απ’ τις προσπάθειες του Mystery Box εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα