Έκανα φυσική ενίσχυση στα νύχια μου! Μοιράζομαι την εμπειρία μου για κομψό αποτέλεσμα

19:11 5/4/2021 - Πηγή: iPop

Όσες με γνωρίζουν λίγο παραπάνω, είτε επειδή με ακολουθούν στο instagram, είτε επειδή είναι φίλες μου, γνωρίζουν την εμμονή μου για κομψά νύχια. Είναι τόσο μεγάλη που ΔΕΝ αφήνω ποτέ τα άκρα μου απεριποίητα ακόμα και σε καιρούς πανδημίας. Για εμένα τα κομψά νύχια έχουν πολύ συγκεκριμένα χαρακτηριστικά και παρακάτω θα καταλάβεις τι εννοώ…

Τι είναι η φυσική ενίσχυση στα νύχια, μπορεί αυτή η τεχνική να θεωρηθεί κομψή;

Η απάντηση είναι, «ΝΑΙ», κατηγορηματικά. Τα μακριά νύχια δεν υπήρξαν πότε μεγάλη μου αδυναμία. Η συγκεκριμένη

τεχνική, όμως, συνδυαστικά με την τάση για αμυγδαλωτό σχήμα νυχιά μου άλλαξαν γνώμη. Η φυσική ενίσχυση στα νύχια δεν έχει καμία σχέση με το αποτέλεσμα του ακρυλικού μανικιούρ. Το υλικό ονομάζεται bio-gel, όχι δεν είναι βιολογικό. Η ονομασία προέρχεται από το δημιουργό του υλικού και επιμηκύνει την ήδη υπάρχουσα βάση του νυχιού σου, όσο πιο φυσικά γίνεται. Αυτό σημαίνει ότι το πάχους του νυχιού παραμένει ίδιο με αυτό της βάσης σου, χωρίς να είναι παχύ. Επίσης, δεν υπάρχει αυτή η αντιαισθητική καμπυλότητα που συνηθώς είναι αποτέλεσμα του ακρυλικού υλικού.

Ποια είναι η διαδικασία;

Η διαδικασία θυμίζει πολύ αυτή του ημιμόνιμο μανικιούρ. Η μοναδική διαφορά είναι ότι στην αρχή τοποθετούνται αυτοί οι οδηγοί που ορίζουν το μήκος που επιθυμείς.

Πάνω σε αυτούς τοποθετείτε το υλικό, «ψήνεται» στο φουρνάκι, στη συνέχεια αφαιρείται το αυτοκόλλητο/οδηγός και τέλος τα νύχια λιμάρονται και τελειοποιούνται με το buffer. Νομίζω η παρακάτω φωτογραφία θα σε πείσει για τη φυσικότητα του αποτελέσματος.

Κομψά νύχια: Ο πεντάλογος

Όπως ανέφερα και παραπάνω είμαι εμμονική με τα chic μανικιούρ. Δεν σημαίνει ότι αφορίζω καθετί διαφορετικού του γούστου μου. Ο καθένας έχει δικαίωμα να εκφράσει την αισθητική του, όπως αυτός νομίζει. Τα παρακάτω χαρακτηριστικά είναι προσωπικές μου προτιμήσεις και νομίζω ότι συντελούν για ένα κομψό και διαχρονικό αποτέλεσμα.

Το μήκος των νυχιών δεν πρέπει να είναι υπερβολικό. Σκέψου ότι είναι προέκταση των δαχτύλων σου και όχι οικοδομικό έργο που θα θυμίζει ουρανοξύστη.Το πάχος των νυχιών, όπως ανέφερα και παραπάνω, πρέπει να είναι αντίστοιχο με αυτό του φυσικού νυχιού.Το σχήμα πρέπει να είναι αρμονικό με τη βάση σου. Για παράδειγμα στο αμυγδαλωτό, οβάλ το πλάτος πρέπει να είναι ίδιο με αυτό της βάσης και όχι να στενεύει πολύ. Τα μυτερά νύχια δε δείχνουν κομψά.Αν αγαπάς τα nail art προτίμησε τα διακριτικά σχέδια. Οτιδήποτε bold μπορεί να θεωρηθεί υπερβολή, ειδικά στα μακριά νύχια.Στην επιλογή της απόχρωσης, αναλογίσου την γκαρνταρόμπα σου. Το χρώμα πρέπει να ταιριάζει με τα περισσότερα ρούχα αυτής.

Tip: Τα μακριά νύχια θέλουν ιδιαίτερη προσοχή στο κομμάτι της υγιεινής. Καλό είναι, να πλένεις συχνά τα χέρια σου και να απολυμαίνεις την κάτω πλευρά των νυχιών σου.

Τα δικά μου νύχια, τα περιποιούνται τα κορίτσια του Nailed It Κηφισιάς

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Έκανα φυσική ενίσχυση στα νύχια μου! Μοιράζομαι την εμπειρία μου για κομψό αποτέλεσμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα