Ο διαλογισμός της αλλαγής

20:48 9/3/2020 - Πηγή: iPop

Η ζωή είναι γεμάτη αλλαγές. Κι αυτές τις αλλαγές δεν θα πρέπει να τις φοβάσαι, αλλά να τις επιζητάς. Γιατί μόνο όταν αλλάζεις εξελίσσεσαι. Εάν βρίσκεσαι σε μια φάση μεγάλων αλλαγών στη ζωή σου, σίγουρα ψάχνεις έναν τρόπο να τις διαχειριστείς. Ο διαλογισμός της αλλαγής θα σε βοηθήσει σ’ αυτή τη φάση της ζωής σου.

Μαζί με την καθοδήγηση της coach συνείδησης Αλεξάνδρας Λιάκου, θα μπορέσεις να αδειάσεις το μυαλό σου απ’ όλα όσα σε τρώνε, να ξεπεράσεις όλους τους φόβους που σε κρατάνε πίσω και δεν σε αφήνουν να κάνεις το παραπάνω βήμα στη

ζωή σου.

Νιώθεις φόβο για το άγνωστο, θλίψη για κάτι που αφήνεις, άγχος για το τι θα ακολουθήσει. Κι όλα αυτά τα συναισθήματα πρέπει να τα αγκαλιάσεις, να τα αποδεχτείς και να μην τα κρίνεις. Μην προσπαθήσεις να τα αποβάλεις βίαια. Σε κάθε αλλαγή που μας συμβαίνει, αφήνουμε κάτι πίσω, έναν άνθρωπο, μια δουλειά, μια σχέση, μια κατάσταση. Και φυσικά αυτό που αφήνουμε πίσω στις περισσότερες περιπτώσεις μας προκαλεί θλίψη. Παράλληλα, όμως, όταν μπορέσουμε να αφήσουμε κάτι πίσω μας, για τον οποιοδήποτε λόγο, θα καταλάβουμε πως αυτή η αλλαγή είναι που μας επιτρέπει να εξελιχθούμε.

Μετά απ’ αυτόν τον 16λεπτο διαλογισμό, σου εγγυόμαστε πως θα νιώθεις μια εσωτερική γαλήνη και ηρεμία και φυσικά πολύ πιο έτοιμος να αντιμετωπίσεις όλες τις προκλήσεις της ζωής και τις αλλαγές που έρχονται.

Δες ακόμα: #mindTALKS: Βήμα-βήμα ο διαλογισμός με την Αλεξάνδρα Λιάκου.

Μπορείς να κάνεις αυτόν τον διαλογισμό όσο συχνά θέλεις κι όπου θέλεις, απλά κάθε φορά να τον αισθάνεσαι!

Ο διαλογισμός της αλλαγής σε 16 λεπτά:

Μην ξεχνάς! Κάθε εβδομάδα ανεβαίνουν #mindTALKS με την Πόπη Τσαπανίδου και την Αλεξάνδρα Λιάκου στο IGTV και το YouTube κανάλι της Πόπης. Ακολούθησε την Αλεξάνδρα Λιάκου στο Instagram.

Δες ακόμα:

“Coming Home”: Θα νιώθεις αμέσως πιο ανάλαφρη μετά απ’ αυτό τον 16λεπτο διαλογισμό

Photo: Freepik

Το άρθρο Ο διαλογισμός της αλλαγής εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα