Ο χρόνος είναι χρήμα! | 3 βήματα για να βγάλεις σε 60 ώρες 100 ώρες δουλειάς

17:32 28/3/2017 - Πηγή: iPop
| 3

Ο χρόνος είναι χρήμα κι αυτό το έχεις καταλάβει ήδη γι’ αυτό και όσο καλύτερη εξοικονόμηση χρόνου κάνεις, τόσο καλύτερα για σένα! Μερικές φορές, όμως, η πολλή δουλειά σε πελαγώνει με αποτέλεσμα να χάνεις πολύτιμο χρόνο, χωρίς να βάζεις σε τάξη τον χρόνο σου.

Επειδή, όμως, η μη καλή διαχείριση του χρόνου λειτουργεί εναντίον της δουλειάς σου αλλά και εναντίον άλλων καθημερινών σου εργασιών, σου δίνουμε μερικά tips για να βγάλεις σε 60 ώρες 100 ώρες δουλειάς!

Ξύπνα νωρίς

Πρέπει να βάλεις πειθαρχία στον εαυτό

σου και να μην ξεκινάς τη μέρα σου αργοπορημένος. Προκειμένου να οργανώσεις τον καθημερινό σου χρόνο, πρέπει να μπεις σε πρόγραμμα και να ξυπνάς νωρίς για να προλαβαίνεις τις δουλειές σου και να μην τρέχεις τελευταία στιγμή.

Δοκίμασε να ξυπνάς κάθε μέρα 15 λεπτά νωρίτερα, και στο τέλος του μήνα θα εκπλαγείς από το πόση διαφορά μπορούν να κάνουν μόλις 15 λεπτά!

Γίνει master στη διαχείριση του χρόνου

Κατέβασε οργανωτικά εργαλεία στον υπολογιστή σου και ατζέντα στο κινητό σου. Σημείωνε κάθε μέρα ό,τι έχεις να κάνεις και πριν ξεκινήσεις την ημέρα σου, βάλε ένα πλάνο για το πότε πρέπει να κάνεις τι αλλά και πόση ώρα απαιτεί η κάθε εργασία.

Αν γίνεις master στη διαχείριση του χρόνου, τότε όλα τα άλλα θα σου φαίνονται εύκολα!

Κάνε τα meetings στη δουλειά παραγωγικά

Μην φεύγεις από κανένα meeting χωρίς να έχεις λύσει όλες τις απορίες σου και χωρίς να έχεις εκφράσει τις ιδέες σου. Μια καλή συνάντηση με τον εργοδότη σου, θα σε γλιτώσει από πολύτιμο χρόνο κατά τον οποίο θα παλεύεις μόνος σου να βρεις τη λύση, ενώ θα μπορούσες να είχες ρωτήσει. Μην αφήνεις άλυτες απορίες, γιατί θα τις βρεις μπροστά σου!

The post Ο χρόνος είναι χρήμα! | 3 βήματα για να βγάλεις σε 60 ώρες 100 ώρες δουλειάς appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα