Στην Κρήτη ξέρουν από ασφαλτόστρωση #NOT (Photos)

13:23 28/3/2017 - Πηγή: iPop

Ποιος μπορεί να ξεχάσει την επική ασφαλτόστρωση στην Κρήτη που είχε γίνει τον περασμένο Νοέμβριο viral και είχε χαρίσει άπειρες στιγμές γέλιου στα social media αλλά και εντάσεις; Στην Κρήτη ξέρουν από ασφαλτόστρωση και τώρα ξαναχαρίζουν τέτοιες στιγμές!

Πιο συγκεκριμένα, στα Χανιά της Κρήτης

ξεκίνησαν εργασίες για ασφαλτόστρωση της Εφέδρων Πολεμιστών αλλά ένας από τους οδηγούς δεν έδωσε σημασία στις προειδοποιήσεις για απαγόρευση στάθμευσης στον συγκεκριμένο δρόμο…

ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ;;; Αφού, ούτως ή άλλως ο δρόμος θα ασφαλτοστρωθεί με σχηματάκια!!!

Σύμφωνα με το zarpanews, ο συγκεκριμένος οδηγός ήταν ο μοναδικός ο οποίος αγνόησε τις προειδοποιητικές αφισοκολλήσεις και είσε έχει παρκάρει στη μια πλευρά του δρόμου. Έτσι, προκειμένου να διανοιχτούν οι απαραίτητες τομές, το συνεργείο έκανε το αναγκαίο ζιγκ-ζαγκ, γιατί δεν γινόταν διαφορετικά…

Δεν είναι η πρώτη φορά…

Ποιος, όμως, ξεχνάει την επική ασφαλτόστρωση στην οδό Επ. Μαρούλη στο Ρέθυμνο όπου παρκαρισμένα οχήματα και κάδοι του Δήμου δημιούργησαν ένα ενδιαφέρον σχηματισμό στη νέα στρώση ασφάλτου.

Ωστόσο, για να βάλουμε τα πράγματα στη θέση τους μετά και το σάλο που προκλήθηκε ολοκληρώθηκε η ασφαλτόστρωση του δρόμου χωρίς παρατράγουδα καθώς τα περισσότερα αυτοκίνητα είχαν απομακρυνθεί από τους ιδιοκτήτες τους και ένα όχημα που «παράκουσε» τις οδηγίες μετακινήθηκε με ειδικά εργαλεία.

Σε δηλώσεις του τότε ο αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων, Μίνως Αλεφαντινός, τόνισε πως «το «λάθος» ήταν που δεν έκλεισε ο δρόμος απαγορεύοντας τη διέλευση οχημάτων, για να μην έχουμε τα αποτελέσματα που μας έκαναν γνωστούς στο πανελλήνιο». Ωστόσο είπε πως αυτή είναι μια τακτική που δεν ακολουθείται γενικώς, για να μην ταλαιπωρούνται οι οδηγοί και δημιουργείται κυκλοφοριακό πρόβλημα στην πόλη.

Επίσης, τότε, τόνισε ότι από την υπηρεσία έγινε κάθε δυνατή προσπάθεια επικοινωνίας με τους ιδιοκτήτες οχημάτων που τα αυτοκίνητά τους ήταν σταθμευμένα στον δρόμο όταν ξεκίνησε η πρώτη φάση του έργου, αλλά δεν κατέστη δυνατόν να εντοπιστούν όλοι και επιπλέον δεν υπάρχει εκ του νόμου δυνατότητα να απομακρυνθούν από ιδιωτική εταιρεία οχήματα παρά μόνο αν υπάρχει εντολή εισαγγελέα.

The post Στην Κρήτη ξέρουν από ασφαλτόστρωση #NOT (Photos) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα