Ο Χρήστος Λούλης έδωσε το απόλυτο spoiler για το Maestro κι αποκάλυψε ποιος θα είναι ο δικός του ρόλος!

16:30 9/11/2022 - Πηγή: iPop

Κι ενώ ακόμα προσπαθούμε να μαζέψουμε τον ενθουσιασμό μας που η σειρά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη πάει κι επίσημα στο Netflix, ο Χρήστος Λούλης έδωσε το απόλυτο spoiler για το Maestro!

Ο αγαπημένος ηθοποιός μας αιφνιδίασε με δύο τρόπους, στις δηλώσεις που έκανε καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη το μεσημέρι της Τετάρτης 9/11.

Αρχικά, αποκάλυψε πως θα μπει και ο ίδιος στη σειρά και μίλησε

για τον ρόλο που θα διαδραματίσει στις εξελίξεις.

View this post on Instagram

A post shared by Maestro (@maestro.tvseries)

Παράλληλα, όμως, έκανε μια μεγάλη αποκάλυψη! Συγκεκριμένα, είπε πως ο «Ορέστης» (Χριστόφορος Παπακαλιάτης) έχει γυναίκα, με την οποία, ωστόσο, έχει χωρίσει. Την πρώην του υποδύεται η Στεφανία Γουλιώτη.

Ο Χρήστος Λούλης συνέχισε λέγοντας πως στο Maestro θα ενσαρκώσει έναν φίλο της πρώην του Ορέστη και θα παίξει σε μόνο ένα επεισόδιο.

Ο ίδιος θα κάνει την εμφάνισή του σε ένα από τα επόμενα επεισόδια, όπου θα δούμε πως ήταν η ζωή του Ορέστη, πριν πάει στους Παξούς και στις ζωές των υπόλοιπων ηρώων.

Μπορεί να μην έδωσε άλλες λεπτομέρειες για τη συνέχεια της σειράς, αλλά αυτές και μόνο οι δηλώσεις του ήταν αρκετές για να μας κάνουν να περιμένουμε πώς και πώς για τα επόμενα επεισόδια.

Θυμίζουμε πως ο ηθοποιός έχει δουλέψει πολλές φορές με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη. «Μόνο σε μία σειρά του δεν είχα παίξει», δήλωσε ο Χρήστος Λούλης.

Διάβασε εδώ τις λεπτομέρειες που είχε δώσει ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης για τη σειρά

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο Χρήστος Λούλης έδωσε το απόλυτο spoiler για το Maestro κι αποκάλυψε ποιος θα είναι ο δικός του ρόλος! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα