Ο άρχοντας των κρίκων πάει στους Ολυμπιακούς με χρυσό – Η συγκινητική ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση

19:56 25/6/2021 - Πηγή: iPop

Ο Λευτέρης Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς Αγώνες με μια “χρυσή” πρόκριση! Δες παρακάτω το πόσο άψογα εκτέλεσε το πρόγραμμά του και εξασφάλισε τη συμμετοχή του στο μεγάλο αθλητικό γεγονός του καλοκαιριού.

Για ακόμα μια φορά, ο άρχοντας των κρίκων μας έκανε όλους περήφανους! Ο Πετρούνιας βρέθηκε στην κορυφή στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ντόχα και με 15.500 βαθμούς προκρίθηκε με άνεση στους

Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Δες την άψογη εκτέλεση του προγράμματός του:

Να σημειώσουμε ότι δεύτερος ήταν στον τελικό ο Βραζιλιάνος Αρτούρ Ζανέτι με 14.933 βαθμούς και τρίτος ο Ιρανός Μαχντί Αχμάντ Κοχάνι με 14.800 βαθμούς.

Μέχρι σήμερα, ο πρωταθλητής έχει αναδειχθεί Χρυσός ολυμπιονίκης το 2016, πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής και πέντε φορές πρωταθλητής Ευρώπης.

Το προηγούμενο χρυσό μετάλλιο που είχε κατακτήσει ήταν στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Βασιλεία στις 24 Απριλίου.

Τα αποτελέσματα του τελικού που εξασφάλισαν ότι πάει ο Πετρούνιας στους Ολυμπιακούς Αγώνες:Λευτέρης Πετρούνιας 15.500 β.Αρτούρ Ζανέτι (Βραζιλία) 14.933 β.Μαχντί Άχμαντ Κοχάνι (Ιράν) 14.800 β.Ιμπραΐμ Τσολάκ (Τουρκία) 14.766 β.Κάιο Σόουζα (Βραζιλία) 14,566 βΊγκορ Ραντιβίλοφ (Ουκρανία) 14,533 β.Αλί Ζαχράν (Αίγυπτος), 14,333 β.Αχμέτ Οντέρ (Τουρκία) 14,200 β.

Μπράβο στον Λευτέρη για ακόμα μια φορά που απέδειξε ότι είναι κορυφαίους στους κρίκους! Μας έκανε όλους περήφανους! Ραντεβού στο Τόκιο!

Η ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση για τον χρυσό Πετρούνια

Η σύντροφός του, Βασιλική Μιλλούση, έκανε μία ιδιαίτερα συγκινητική ανάρτηση όπου μίλησε κυρίως για όλα όσα έχει καταφέρει ο άνθρωπος της ζωής της λέγοντας χαρακτηριστικά:

Κλαίω ακόμα,ανεβάζω αυτό γιατί ο κόσμος το είχε σίγουρο….λίγοι όμως γνώριζαν τι έπρεπε να καταφέρεις για να πάρεις αυτή την πολυπόθητη πρόκριση σήμερα και αυτοί οι λίγοι μαζί με όλο τον κόσμο κλαίνε ακόμα από χαρά και υπερηφάνεια!Μπράβο γιατί κατάφερες αυτό που μόνο εσύ θα μπορούσες,μόνο η δική σου ψυχή θα έκανε το καλύτερο πρόγραμμα την πιο δύσκολη στιγμή,μπράβο γιατί ακόμα και όταν όλα γύρω σου έδειχναν ότι δεν θα τα καταφέρεις εσύ δούλευες πιο σκληρά και το πίστευες!Μπράβο για όλα αυτά και για όλα τα υπόλοιπα !Υπερήφανη μέχρι τον ουρανό!Συγχαρητήρια σε όλη την ομάδα! Τα καταφέρατε

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο Ο άρχοντας των κρίκων πάει στους Ολυμπιακούς με χρυσό – Η συγκινητική ανάρτηση της Βασιλικής Μιλλούση εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Ολυμπιακούς,olybiakous