Ο απόλυτος οδηγός μόδας για το επόμενο road trip!

21:06 9/7/2017 - Πηγή: iPop

Όταν πρόκειται για μια μικρή απόδραση, για ένα roadtrip τόσα τα λιγότερα πάρεις μαζί σου τόσο το καλύτερα. Έχεις περιορισμένο χώρο για αποσκευές και το ξέρεις, ειδικά εάν ταξιδεύεις με περισσότερους από έναν επιβάτες. Για να μειώσεις τον αποθηκευτικό χώρο χωρίς συμβιβασμούς στο στυλ, προσπάθησε να πάρεις μαζί σου μερικά από τα παρακάτω κομμάτια.

One-Piece εμφανίσεις

Τα χαριτωμένα φορέματα, οι ολόσωμες φόρμες είναι εξαιρετικές επιλογές, καθώς είναι άνετα και επιπλέον δεν χρειάζεται να κουβαλάτε άλλα ρούχα για να τα συνδυάσετε.

Ζακέτες

Ακόμα

κι αν η πρόβλεψη του καιρού δείχνει 40αρια και ήλιο καθημερινά, θα πρέπει να είσαι προετοιμασμένη για διάφορα καιρικά σενάρια. Πάρε μαζί σου ένα πουκάμισο, ελαφρύ πουλόβερ, φανελάκι και ενδεχομένως ένα αντιανεμικό για τις ώρες που θα κάθεσαι το βραδάκι στην παραλία.

Εκείνα που δεν χρειάζονται σίδερο

Τα αγαπημένα σου ρούχα που είναι ανθεκτικά στις ζάρες είναι απαραίτητα σε οποιοδήποτε οδικό ταξίδι. Οι πιθανότητες είναι ότι μετά από λίγες μέρες, η σχολαστική εργασία συσκευασίας σας θα πεταχτεί στον αέρα και αυτό σημαίνει ότι τα ρούχα σας θα είναι άκρως τσαλακωμένα. Το denim είναι προφανώς μια καλή επιλογή.

Τα αγαπημένα σας αξεσουάρ

Φρόντισε να φέρεις μαζί σου τα αγαπημένα σου γυαλιά, ένα χαριτωμένο καπέλο ή δύο, και μια τσάντα cross-body για εκδρομές στο δρόμο. Μπορείς επίσης να συσκευάσεις κοσμήματα, αλλά είναι καλύτερο να επιλέξεις κομμάτια που δεν είναι πάρα πολύ ακριβά γιατί ποτέ δεν ξέρεις τι πρόκειται να συμβεί στο δρόμο.

Τα must have κομμάτια

Από την άποψη της ομορφιάς, το dry shampoo θα είναι ο καλύτερος σου φίλος σε όλο το ταξίδι. Καλό θα είναι να πακετάρεις αρκετά αντηλιακά, ειδικά εάν κατευθύνεσαι προς την παραλία.

Τέλος, μην αφήσεις το σπίτι χωρίς πολλά σνακ και νερό, μια εφεδρική τσάντα για βρώμικα ρούχα, έναν φορητό φορτιστή τηλεφώνου (ή δύο), επιπλέον μπαταρίες κάμερας και κάρτες μνήμης, έναν χάρτη της διαδρομής σας!

Διάβασε επίσης:

Η μόδα του φετινού καλοκαιριού έχει «αέρα μεξικάνικο»

The post Ο απόλυτος οδηγός μόδας για το επόμενο road trip! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα