Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του | Video

20:16 31/1/2020 - Πηγή: iPop
| Video

Η σχέση του Ανδρέα Γεωργίου δεν είναι πλέον… κρυφή, αφού ο ίδιος το ανακοίνωσε on air στην εκπομπή του Νίκου Μουτσινά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου περνά μια πολύ όμορφη φάση και μίλησε για όλα στον Νίκο Μουτσινά, ο οποίος τον υποδέχτηκε σε μια… σάουνα. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης, Ανδρέας Γεωργίου μίλησε αρχικά για τα επαγγελματικά του και τον ρόλο του νευρολόγου Dr Pappas που υποδύεται στην “Τόλμη και γοητεία” και όπως εξήγησε του ζήτησαν να κάνει περισσότερα επεισόδια αλλά υπάρχουν νομικά κωλύματα και δεν έχει χρόνο.

Αποκάλυψε μάλιστα ότι πολλοί ηθοποιοί της αμερικανικής σαπουνόπερας ζήτησαν να παίξουν στις “8 λέξεις”! Αναφορικά με τη δεύτερη σειρά του στον ΣΚΑΪ, ο ίδιος δήλωσε πως καθώς ήταν μια δύσκολη χρονιά, δεν θέλησαν να πάρουν ένα ρίσκο περιττό. Ωστόσο, διευκρίνισε πως η συνεργασία του με τον κανάλι είναι πολύ καλή.

Ασφαλώς, ο Νίκος Μουτσινάς δεν γινόταν να μην τον ρωτήσει για τα προσωπικά του. Η σχέση του Ανδρέα Γεωργίου πλέον, δεν είναι κρυφή αφού την αποκάλυψε ο ίδιος.

Ο ηθοποιός έχει σχέση εδώ κι αρκετό καιρό με την Σιμώνη και δηλώνει ερωτευμένος!

Είμαι πολύ ερωτευμένος, η Σιμώνη είναι ο άνθρωπός μου, είναι το πιο καλό παιδί του κόσμου και μας βλέπει αυτή τη στιγμή και της στέλνω φιλάκια

Βέβαια όπως είπε, η μόνιμη σύντροφός του είναι η Βάνα Δημητρίου. “Είναι η γυναίκα της ζωής μου, ο μέντοράς μου”, δήλωσε χαρακτηριστικά εξηγώντας ότι ήταν ο άνθρωπος που τον έβαλε σε μια σειρά επαγγελματικά.

Ο Ανδρέας Γεωργίου σπάνια μιλάει για την προσωπική του ζωή, αλλά καθώς τον ρωτάνε διαρκώς, είπε να απαντήσει για μια και τελευταία φορά.

Η Σιμώνη Χριστοδούλου ήταν η make-up artist της σειράς “Τατουάζ” που κέρδισε την καρδιά του Ανδρέα Γεωργίου, ενώ οι δυο τους κρατούν χαμηλούς τους τόνους και σπάνια θα τους δούμε σε κοινές εμφανίσεις.

Εμείς χαιρόμαστε με αυτό το ζευγάρι κι ευχόμαστε να είναι καλά!

Διαβάστε επίσης:

Ο Ανδρέας Γεωργίου είναι ερωτευμένος κι έχει γίνει το θέμα των ημερών! (Photos)

Το άρθρο Ο Ανδρέας Γεωργίου μιλά για πρώτη φορά ανοιχτά για τη σχέση του | Video εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα