Ο άνδρας χτυπάω και φεύγω!

13:31 13/9/2014 - Πηγή: iPop

Ποιος είναι ο άνδρας χτυπάω και φεύγω θα αναρωτιέσαι τώρα εσύ και μάλλον δεν είσαι παθούσα –μπράβο κορίτσι μου- και γι αυτό αναρωτιέσαι! Επειδή, όμως, εμένα η μοίρα μου είναι σακατεμένη και οι εμπειρίες μου με τέτοιους άνδρες δεκάδες μπορώ να σου εξηγήσω… να σου τον χαρτογραφήσω δηλαδή, για να ξέρεις και να τον αποφύγεις.

Να ξεκαθαρίσουμε πως ο άνδρας χτυπάω και φεύγω μπορεί να συναντηθεί και με άλλους χαρακτηρισμούς, λιγότερο κόσμιους, και γι αυτό επιλέξαμε αυτόν για το παρών κείμενο. Μεταξύ μας τον φωνάζουμε διαφορετικά!

Βασικά χαρακτηριστικά αυτού του άνδρα; Η χαμηλή αυτοπεποίθηση,

ο μεγάλος εγωισμός, το χαμηλό συναισθηματικό βαρομετρικό και τεράστια ανάγκη για επιβεβαίωση!

Ποια είναι η τακτική αυτού του είδους άνδρα…. Ο κύριος χτυπάω και φεύγω σε γνωρίζει κάπου –δεν έχει σημασία αν είναι μπαρ, κλαμπ, παραλία, σουπερ μάρκετ, μπακάλης, ίντερνετ- και σε φλερτάρει. Αρχίζει και αποκτά καθημερινή επαφή μαζί σου στην διάρκεια της οποίας προσπαθεί να εξυψώσει το εγώ σου και μετά από κάποια στιγμή εξαφανίζεται. Και πάλι λίγη σημασία έχει αν θα υπάρξει σεξουαλική επαφή μεταξύ σας ή όχι! Μετά από κάποιο διάστημα και ενώ εσύ έχεις περάσει όλα τα στάδια (είπα κάτι που τον πείραξε; Έκανα κάτι που τον ξενέρωσε; Μα καλά γιατί εξαφανίστηκε έτσι; Πόσο μ****ας είναι! Ποιος είναι ο κύριος;) τελείως αψυχολόγητα επανεμφανίζεται! Και εσύ μένεις παγωτό!

Προσοχή!

Δεν μιλάμε για τις περιπτώσεις που επανεμφανίζεται με τυχαία συνάντηση στο δρόμο! Αυτό είναι η μοίρα, το πεπρωμένο, το γ**ω την τύχη μου… όχι ότι επιδίωξε να επανεμφανιστεί!

Και αφού επανεμφανιστεί, εσύ καταλαβαίνεις –αν δεν το καταλαβαίνεις πρέπει να το κοιτάξεις με ειδικό- ότι το κάνει καθαρά και μόνο για να τσεκάρει το έδαφος.. να δει αν εσύ τον θυμάσαι, αν θα του απαντήσεις, αν είναι ακόμα «σημαντικός» στη ζωή σου και όχι γιατί του έλειψες! Με λίγα λόγια, να ανυψώσει το ηθικό του και τον εγωισμό του θέλει και πάλι!

Επόμενο στάδιο; Μόλις πάρει την επιβεβαίωση του θα επανεξαφανιστεί! Ναι, καλά άκουσες! Ούτε συζητήσεις, ούτε καφέδες, ούτε ποτά, ούτε σεξ (αν είχε προηγηθεί της εξαφάνισης) ούτε τίποτα. Θα σου στείλει 2-3 άντε 4 μηνύματα και μετά μην τον είδατε τον Παναή μέχρι να χρειαστεί πάλι επιβεβαίωση!

Τι κάνεις εσύ; Τον μ****κα που λέγαμε παραπάνω! Ή το παίζεις cool και ότι δεν τρέχει τίποτα και του απαντάς απλά τυπικά χωρίς «που χάθηκες» κτλ ή δεν του απαντάς καθόλου! Στην περίπτωση του καθόλου να είσαι σίγουρη πως θα σε ζαλίσει με μηνύματα και τηλέφωνα! Δεν πρόκειται να το αφήσει έτσι! Η απάντηση «ποιος είναι» δεν υπάρχει… εκεί θα καταλάβει ότι έχεις γίνει πυρηνική από τα νεύρα και το παίζεις!

Άρα, η καλύτερη απάντηση είναι να του απαντήσεις. Ίσως και να σε αφήσει στην ηρεμία σου!

The post Ο άνδρας χτυπάω και φεύγω! appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα