Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (13/9/14)

09:31 13/9/2014 - Πηγή: iPop
Κριός

Το πέρασμα του κυβερνήτη σας, του Άρη, στον Τοξότη, σημαίνει για εσάς μια εντελώς νέα εποχή, γεμάτη δυναμισμό και χαρά. Είστε γοητευτικοί, γεμάτοι από την καλή ενέργεια του φιλικού σας Τοξότη. Τώρα έχετε την δυνατότητα να κάνετε πολλά από τα σχέδιά σας πραγματικότητα, αλλά και να κατακτήσετε τον έρωτα. Τα νεύρα σας υποχωρούν και φαίνεται ότι η ζωή σας χαμογελάει. Χαρείτε το και απολαύστε το.

Ταύρος

Η δυνατή σχέση του Ήλιου με την Σελήνη

στον φιλικό σας Παρθένο ανοίγει για εσάς ένα παράθυρο αισιοδοξίας και δυναμισμού. Μπορείτε να φανείτε πολύ πρωτότυποι σε ζητήματα που έχουν να κάνουν με την εργασία σας, να διεκδικήστε χρήματα, να πετύχετε συμφωνίες. Ταυτόχρονα ο Ερμής από τον Ζυγό αλλά και η Αφροδίτη σας βοηθούν συναισθηματικά να ισορροπήσετε και να αφοσιωθείτε στους ανθρώπους σας.

Δίδυμοι

Με την πολύ έντονη κινητικότητα του Ερμή είστε γενικά σε μια περίοδο που υπόσχεται πολλά. Το πέρασμα του Άρη στον πολικό σας Τοξότη σηματοδοτεί μια περίοδο γεμάτη από προκλήσεις, αυξημένες υποχρεώσεις αλλά και αυξημένα νεύρα . Θέλετε τα πάντα να γίνουν πάρα πολύ γρήγορα και ίσως να μην είστε και τόσο προσεκτικοί στον τρόπο που σχεδιάζετε τα βήματά σας, με αποτέλεσμα να έχετε καθυστερήσεις και αναβολές.

Καρκίνος

Η Σελήνη σας ευνοεί πάρα πολύ και το πέρασμα του Άρη στον 6ο ηλιακό σας Οίκο φέρνει στην επιφάνεια ζητήματα που σχετίζονται με την καθημερινότητα και την ρουτίνα, που αρχίζει να γίνεται ελκυστική και προκλητική. Θα πρέπει να δώσετε σημασία στα νεύρα σας και να μην αφεθείτε σε απότομες παρορμήσεις σε ό,τι έχει να κάνει με την δουλειά σας, ενώ γενικά σήμερα θα πρέπει να είστε προσεκτικοί με την χρήση μηχανημάτων.

Λέων

Μια πολύ όμορφη ημέρα, αν και ο Δίας σε τετράγωνο με την Σελήνη θα προσπαθήσει να σας βάλει κάποια λίγα εμπόδια σε ό,τι έχει να κάνει κυρίως με θέματα προώθησης των φιλοδοξιών σας. Ως αντιστάθμισμα για πιθανές ανατροπές και αναβολές, έχετε πολύ καλή σχέση με το συναίσθημα . Το πέρασμα του Άρη στον 5ο ηλιακό σας Οίκο – που κυβερνάται επιπλέον από το ζώδιό σας – σας φέρνει έντονη δημιουργικότητα, αναδεικνύει τα ταλέντα σας και σας φέρνει πολύ μεγάλες πιθανότητες να ερωτευτείτε παράφορα.

Παρθένος

Διαλέξτε να κατεβάσετε κάπως τους ρυθμούς σας, είστε πολύ κουρασμένοι όλο αυτό το διάστημα και αν δεν μπείτε σε ένα πιο ανθρώπινο πρόγραμμα θα αντιμετωπίσετε προβλήματα αργότερα. Το γεγονός ότι ο Άρης περνάει στον Τοξότη και στον 4ο ηλιακό σας Οίκο σας δίνει κάποια προβλήματα με την οικογένειά σας, ίσως να είστε σε ένταση με διάφορους συγγενείς σας. Γενικά αυτήν την περίοδο ουσιαστικά ο Άρης θα είναι σε τετράγωνο με το ζώδιό σας, κάτι που σημαίνει ότι θα έχετε αυξημένες πιθανότητες να χάσετε τον ψυχολογικό σας έλεγχο.

Ζυγός

Με τον Άρη να περνάει σήμερα στον 3ο ηλιακό σας Οίκο γεμίζετε από έμπνευση και φιλοδοξία. Εγκαινιάζεται ένα διάστημα που θα μπορείτε να εκφραστείτε καίρια και αποτελεσματικά, θα είστε πολύ δυνατοί και ίσως λίγο ακραίοι στις απόψεις σας. Η καλή σχέση της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας κάνει να νιώθετε έντονα συναισθήματα και ίσως να σας φέρει σε επαφή και με κάποιους ανθρώπους από το παρελθόν . Η ημέρα θα διορθώσει πολλά από τα πρόσφατα προβλήματά σας.

Σκορπιός

Νιώθετε ότι σας έφυγε ένα βάρος και πράγματι αυτό έχει γίνει. Ο Άρης περνάει στον Τοξότη, εγκαταλείπει το ζώδιό σας και μαζί με αυτόν σας εγκαταλείπουν τα νεύρα, η ζήλεια, αλλά ίσως να έχετε και μια ξαφνική έλλειψη ενέργειας. Θέλετε να ξεκουραστείτε και δεν είναι κακή ιδέα να ρίξετε λίγο τους ρυθμούς σας, αναλογιζόμενος την γαλήνη και την ισορροπία που νιώθετε. Η Αφροδίτη και ο Πλούτωνας σας φέρνουν πολύ κοντά στον έρωτα και είναι στο χέρι σας να έχετε όποιον άνθρωπο θελήσετε.

Τοξότης

Ο Άρης εισέρχεται σήμερα στο ζώδιό σας και σας δίνει την ευκαιρία να κατακτήσετε πολλούς από τους στόχους σας. Γίνεστε πολύ δυναμικοί και έχετε αυξημένη ζωτικότητα σε όλους του τομείς. Ταυτόχρονα όμως γίνεστε και κάπως εριστικοί, αν και ως πύρινο και ώριμο ζώδιο γενικά ξέρετε να διαχειρίζεστε καλά τις ποιότητες του Άρη. Η ημέρα μπορεί να είναι εναρκτήρια μιας ολόκληρης περιόδου γεμάτης από έντονα συναισθήματα και κυρίαρχες τάσεις.

Αιγόκερως

Το πέρασμα του Άρη στον 12ο ηλιακό σας Οίκο σήμερα σας φωτίζει ξαφνικά ζητήματα που άπτονται της συνολικής σας αντίληψης για την ζωή . Είναι πιθανόν να αντλήσετε πληροφορίες για θέματα από το παρελθόν σας, να αντιμετωπίσετε προκλήσεις σε σχέση με θρησκευτικές και άλλες πεποιθήσεις, αλλά και να νιώσετε ότι μια αύρα έντονης ενέργειας σας διαπερνά γενικά. Ωστόσο ίσως να έχετε ταυτόχρονα μια δυσκολία στις προσωπικές σας σχέσεις αυτόν τον καιρό, με αυξημένα νεύρα και απαιτήσεις . Χρειάζεται προσοχή και αυτοέλεγχος.

Υδροχόος

Ο Άρης περνάει στον 11ο ηλιακό σας Οίκο, στον οποίο κυβερνήτης είναι το δικό σας ζώδιο . η κοινωνική σας ζωή και η συνολική σας δράση παίρνουν φωτιά . Είναι πάρα πολύ πιθανόν να είστε εξαιρετικά πρωτότυποι και γενικά έχετε την ευκαιρία να χρησιμοποιήσετε αυτό το διάστημα για να ολοκληρώσετε τα σχέδιά σας και κυριολεκτικά να λάμψετε με τις ιδέες σας. Αν προσέξετε κάποια βιασύνη που θα σας πιάσει αυτόν τον καιρό και είναι πιθανόν να σας οδηγήσει σε λάθη, γενικά θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες, ειδικά σε ζητήματα που σχετίζονται με την τεχνολογία αλλά και με συλλογικές προσπάθειες.

Ιχθείς

Καθώς ο Ποσειδώνας συνεχίζει να είναι σε αντίθεση με την Αφροδίτη, αλλά και καθώς οι καλές όψεις της Σελήνης από τον Ταύρο σας γεμίζουν αισθησιασμό, νιώθετε πολλά και αντιφατικά συναισθήματα, ίσως να νιώθετε κάπως πληγωμένοι. Το πέρασμα ωστόσο του Άρη στον 10ο ηλιακό σας Οίκο φέρνει στην επιφάνεια πολλές κρυμμένες δυνατότητες και σας επηρεάζει σε ζητήματα εργασιακά και καριέρας. Χρησιμοποιήστε την ενέργειά του για να βάλετε φωτιά στην φιλοδοξία σας.

Διάβασε περισσότερα για τα ζώδια στο oroskopos.tv

The post Τι λένε τα άστρα και τα ζώδια (13/9/14) appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα