Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε sticker στο Instagram!

16:50 23/5/2020 - Πηγή: iPop

Η τεχνολογία εξελίσσεται, τα social media μας κρατούν συντροφιά κι ο Άκης Πετρετζίκης στο Instagram έγινε sticker, που κι εσύ μπορείς να χρησιμοποιείς. 

Τα social media μας κρατούν καθημερινά συντροφιά, έχουν γίνει κομμάτι της ζωής μας, ακόμα κι αν αυτό κάποιες

φορές δεν είναι και τόσο καλό. Το Instagram, όπως και το Facebook κι άλλες ακόμα εφαρμογές, χρησιμοποιούνται καθημερινά από εκατομμύρια χρήστες, ενώ το κινητό έχει γίνει προέκταση του χεριού μας.

Από την άλλη πλευρά, ο Άκης Πετρετζίκης μας κρατάει κι αυτός συντροφιά με τον δικό του τρόπο, μαγειρεύοντας. Τον γνωρίσαμε μέσα από το MasterChef και μέσα από τις εκπομπές του και το site του στο διαδίκτυο έχουμε όλοι τη δυνατότητα να εμπνεόμαστε από τις συνταγές τους και να παίρνουμε ιδέες. Είναι από τους πιο γνωστούς Έλληνες που ασχολούνται επαγγελματικά με τη μαγειρική και έχει αποδείξει ουκ ολίγες φορές το ταλέντο και τις γνώσεις του στο συγκεκριμένο αντικείμενο.

Η Ηλιάκη μπαίνει στην κουζίνα κι ο Άκης της κάνει παρατήρηση (Video) 

Πολλοί είναι οι διάσημοι που έχουν γίνει sticker στο Instagram, όπως ο Messi, ο Ronaldo, η Ariana Grande, η Kim Kardashian και πάρα πολλοί ακόμα, έχοντας τις δικές του φιγούρες με διαφορετικές διαθέσεις.

Ένα τέτοιο sticker έγινε ο γνωστός σεφ Άκης Πετρετζίκης στο Instagram και μπορείς κι εσύ πλέον να το χρησιμοποιήσεις στα Instastories σου. Φυσικά την είδηση έκανε ο ίδιος γνωστή, ανεβάζοντας τα δικά του Instastories. Οι επιλογές σε stickers του Άκη είναι πολλές κι ο ίδιος μας δείχνει πώς μπορούμε να τα χρησιμοποιήσουμε.

Πατώντας akis στην αναζήτηση των stickers στο Instagram θα δεις όλες τις επιλογές που έχεις με τον γνωστό σεφ σε πολλές και διαφορετικές εκδράσεις.

Εσύ θα ανεβάσεις ένα Instastory μ’ ένα από τα stickers του Άκη Πετρετζίκη;

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Η σπάνια συνέντευξη του Άκη Πετρετζίκη στην Ελεονώρα Μελέτη

Photo: Instagram/ akis_petretzikis

Το άρθρο Ο Άκης Πετρετζίκης έγινε sticker στο Instagram! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα