Είσαι πραγματική fashionista; Απόδειξέ το!

16:11 23/5/2020 - Πηγή: iPop

Νομίζεις πως έχεις αρκετές γνώσεις στη μόδα; Κάτι μου λέει ότι όσο όμορφα και σωστά κι αν ντύνεσαι, αυτές οι ερωτήσεις θα σε δυσκολέψουν. 

Μπορεί να ντύνεσαι σαν μια σωστή κυρία, μπορεί να ντύνεσαι χύμα, μπορεί να φοράς κάθε μέρα τα ίδια παπούτσια ή κάθε τρεις και λίγο να αγοράζεις καινούργια ρούχα, παπούτσια κι αξεσουάρ. Τι σημασία έχει; Η μόδα δεν σχετίζεται με τις στιλιστικές σου επιλογές.

Η μόδα δεν είναι μόνο να ξέρεις να ντύνεσαι και ν’ ακολουθείς τις τάσεις. Η μόδα είναι ολόκληρη τέχνη και μάλιστα πιο περίπλοκη απ’ ό,τι την έχεις στο μυαλό σου!

Μπορεί να ντύνεσαι κάθε

μέρα με στυλ, όμως τι γνωρίζεις από Coco Chanel, Dior, Gucci και haute couture;

Νομίζεις ότι ξέρεις το στιλ σου; Απάντα σ’ αυτές τις ερωτήσεις αν τολμάς! 

Εδώ στο iPop.gr λατρεύουμε τη μόδα, γι’ αυτό άλλωστε έχουμε και τη στήλη μας μέσα απ’ την οποία σε ενημερώνουμε καθημερινά για τα νέα trends που κυκλοφορούν. Έτσι λοιπόν, ψάξαμε και βρήκαμε το τεστ με τις γνώσεις στη μόδα που καλό θα ήταν να έχεις.

Αν λατρεύεις κι εσύ τη μόδα, προσπαθείς να είσαι συνεχώς στιλάτη, αναζητάς τις νέες τάσεις κι είσαι συνεχώς ενημερωμένη, τότε καλό θα ήταν να ξέρεις να απαντήσεις σωστά σ’ αυτές τις ερωτήσεις. Απόδειξέ το κάνοντας το τεστ με τις 10 ερωτήσεις, βασισμένες αποκλειστικά στη μόδα.

Αν ασχολείσαι μόνο με το τι θα φορέσεις ίσως να σου φανούν δύσκολες. Αν, όμως, είσαι πραγματική fashionista, τότε περιμένουμε να κάνεις 10/10!

Είσαι έτοιμη για το απόλυτο τεστ μόδας;

Κι αν δεν απάντησες σωστά στις περισσότερες ερωτήσεις δεν πειράζει. Ίσως να είναι μια καλή ευκαιρία για να μάθεις έστω και μερικά στοιχεία για τη μόδα και την ιστορία της, που φυσικά είναι τεράστια. Μην ξεχνάς πως η μόδα είναι ολόκληρη τέχνη και δεν στηρίζεται μόνο στις νέες τάσεις.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Μάθε ποιο fashion επάγγελμα ταιριάζει στην προσωπικότητά σου!

Photo: Pexels

Το άρθρο Είσαι πραγματική fashionista; Απόδειξέ το! εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα