MasterChef 4: Το επίσημο spoiler του Πάνου Ιωαννίδη για τον τελικό

12:17 23/5/2020 - Πηγή: iPop

Ο τελικός του MasterChef 4 δεν είναι και τόσο μακριά. Τι δήλωσε, όμως, ο Πάνος Ιωαννίδης για τον τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής; 

Τον τελευταίο καιρό τα spoilers για τον διαγωνισμό μαγειρικής, τους παίκτες που αποχωρούν και τον περίφημο τελικό συνεχώς πληθαίνουν. Μετά απ’ όλα όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα, το Star έπρεπε να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με τον Πάνο Ιωαννίδη να βάζει τα πράγματα στη θέση τους.

Ο γνωστός σεφ μίλησε στην πρωινή

εκπομπή του Alpha, Happy Day, αποκαλύπτοντας το πιο επίσημο spoiler που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα.

Ο παίκτης του MasterChef που είχε στείλει βιογραφικό στον Κουτσόπουλο αλλά δεν πήρε απάντηση! 

Ο Πάνος Ιωαννίδης μίλησε για τον τελικό του MasterChef 4, τα γυρίσματα που δεν έγιναν και τον… νικητή.

Τι δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης για τα γυρίσματα και τον περίφημο τελικό του διαγωνισμού μαγειρικής;

Ο γνωστός σεφ αποκάλυψε, λοιπόν, πως τα γυρίσματα που παραλείφθηκαν και δεν έγιναν ποτέ δεν αφορούσαν ουσιαστικά την διαδικασία ανάδειξης του νικητή του MasterChef 4, αλλά ταξίδια που η παραγωγή είχε σκοπό να γίνουν, αλλά με τον κορονοϊό τα πράγματα άλλαξαν. Ο σεφ είπε χαρακτηριστικά «Είχαμε ακόμη 22 μέρες γυρισμάτων και άλλα 11 επεισόδια με ταξίδια, καλεσμένους και επιπλέον δοκιμασίες», αναφέροντας ακόμα πως η παραγωγή επέσπευσε τη διαδικασία.

Φτάσαμε στον τελικό, αφήσαμε μόνο τη live ανακοίνωση της τελευταίας δοκιμασίας όπου ανοίγονται οι σφραγισμένοι φάκελοι, αφού εμείς ούτε ξέρουμε τον νικητή 

Με αυτόν τον τρόπο ξεκαθάρισε πως κανείς δεν γνωρίζει ποιος είναι ο νικητής του φετινού διαγωνισμού μαγειρικής, ούτε οι ίδιοι οι κριτές. Με τον τρόπο αυτό, το κανάλι της Κηφισιάς βάζει τέλος στα spoilers που θέλουν έναν από τους δύο Σταύρηδες να κερδίζει το MasterChef 4, αν και το spoiler της Φαίης Σκορδά για τον τελικό ανάμεσα στον Σταύρο Βαρθαλίτη και τον Σταυρή, με τον πρώτο να προπορεύεται σημαντικά, είναι αρκετά “δυνατό” και ρεαλιστικό.

Δες όλα όσα δήλωσε ο Πάνος Ιωαννίδης για το MasterChef 4

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Διάβασε ακόμα:

Η λίστα με τις αποχωρήσεις του MasterChef μέχρι τον τελικό

Photo: Instagram/ ioannidispanos

Το άρθρο MasterChef 4: Το επίσημο spoiler του Πάνου Ιωαννίδη για τον τελικό εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα