Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι σε καραντίνα; Κανένα πρόβλημα! Αυτά είναι τα ξεχωριστά δώρα που θα κάνεις φέτος στον σύντροφό σου εν μέσω lockdown

13:52 9/2/2021 - Πηγή: iPop

Γίνεται να γιορτάσεις του Αγίου Βαλεντίνου σε καραντίνα; Τι δώρο να κάνεις στον σύντροφό σου όταν όλα είναι κλειστά και δεν μπορείς να διαλέξεις το δώρο του με την ησυχία σου, κάνοντας βόλτα στα μαγαζιά;

Έχουν αλλάξει πολλά στη ζωή μας πλέον με την καραντίνα και είναι γεγονός πως ό,τι κι αν γιορτάζουμε το γιορτάζουμε πολύ διαφορετικά. Έτσι λοιπόν, και η φετινή ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου

δεν θα είναι ίδια με τους ερωτευμένους να μην την γιορτάζουν όπως ακριβώς θέλουν κι έχουν στο μυαλό τους. Τα εστιατόρια είναι κλειστά, τα μαγαζιά το ίδιο και οι δυνατότητες περιορισμένες. Και πέρα από το πώς θα περάσουν του Αγίου Βαλεντίνου σε καραντίνα, σκέφτονται και τι δώρο θα πάρουν στο ταίρι τους για να μην το αφήσουν παραπονεμένο.

Αν είσαι από αυτούς που θέλουν να κάνουν κάποιο δώρο στον σύντροφό τους, αλλά δεν ξέρουν τι και πώς λόγω του lockdown, μην αγχώνεσαι. Παρακάτω θα βρεις δημιουργικές για να ευχαριστήσεις τον σύντροφό σου και να του δείξεις τον έρωτα και την αγάπη σου.

Τι δώρο να κάνεις στον σύντροφό σου του Αγίου Βαλεντίνου σε καραντίνα;

Μην ξεχνάς πως η ημέρα αυτή είναι η ημέρα των ερωτευμένων και δεν χρειάζεται να κάνεις ακριβά δώρα στον σύντροφό σου, αλλά συμβολικά, που θα δείχνουν την αγάπη, τον έρωτα και την αφοσίωσή σου σε αυτόν. Κι επειδή φέτος οι καταστάσεις είναι ιδιαίτερες και δεν μπορείς να γιορτάσεις όπως θες και όπως ακριβώς το ονειρευόσουν, έχουμε για σένα μερικές ξεχωριστές ιδέες για να περάσετε ωραία, ανταλλάσσοντας ρομαντικά και συμβολικά δώρα, όπως αρμόζει σε αυτή τη μέρα.

Δημιούργησε ένα σπα στο σπίτι

Ήρθε η ώρα για beauté και περιποίηση. Κάνε τον σύντροφό σου να αισθανθεί όμορφα, ετοιμάζοντας ένα μικρό σπα στο σπίτι. Κάντε ο ένας στον άλλο μασάζ, βάλτε μάσκες προσώπου, άναψε αρωματικά κεριά και αξιοποίησε τα αιθέρια έλαια. Και για το τέλος ένα υπέροχο, ρομαντικό αφρόλουτρο για τους δυο σας.

Δείπνο για δύο

Ο έρωτας περνάει απ’ το στομάχι κι όχι αδίκως. Μαγείρεψε με τα χεράκια σου και ετοίμασε ένα ρομαντικό δείπνο για σένα και τον σύντροφό σου υπό το φως των κεριών. Μπορεί να είναι mainstream, αλλά σε όλους αρέσει, να τα λέμε κι αυτά. Και φυσικά μην ξεχάσεις το γλυκό! Κατά προτίμηση σε σχήμα καρδιάς, αλλά αν το φτιάξεις εσύ και δεν το ‘χεις και τόσο, κανένα πρόβλημα.

Freepik

Αυτή είναι η ιδανική ατμόσφαιρα για ένα ρομαντικό δείπνο!

Μαθήματα online

Όλα πλέον γίνονται διαδικτυακά κι επειδή ίσως να μην προλάβεις να πάρεις κάποιο άλλο δώρο στον σύντροφό σου, αυτό μπορεί να είναι ένα διαδικτυακό μάθημα που θέλει τόσο καιρό να παρακολουθήσει. Θα του κάνεις την εγγραφή και θα του παρουσιάσεις το δώρο σου από κοντά ή θα του το στείλεις μέσω email για να ξαφνιαστεί! Φυσικά και αν έχεις όρεξη και αν έχετε και τα ίδια γούστα, μπορείτε να κάνετε κοινά μαθήματα online που θα παρακολουθήσετε και οι δύο μαζί. Μπορεί να πρόκειται είτε για μαθήματα που έχουν σχέση με το επάγγελμα και θα μπουν μετά στο βιογραφικό του είτε για μαθήματα που αφορούν κάποιο χόμπι, όπως η μαγειρική ή ο χορός.

Προσωποποιημένο δώρο

Τι θα έλεγες για μια DIY κορνίζα με φωτογραφίες σας; Ένα δώρο τόσο απλό και όμορφο που μπορεί να συνδυαστεί φυσικά και με οτιδήποτε άλλο ρομαντικό, όπως μια κάρτα, ένα ερωτικό γράμμα, μπαλόνια σε σχήμα καρδιάς, σοκολάτα σε σχήμα καρδιάς, λουλούδια, ένα αρκουδάκι και ό,τι άλλο μπορείς να φανταστείς.

Τα τελευταία μπορείς να τα βρεις σε ένα ανθοπωλείο ή ζαχαροπλαστείο και μπορεί να πρόκειται για κλασσικά δώρα αυτής της ημέρας, όμως από το τίποτα είναι πολύ καλύτερο.

Online συναυλία ή παράσταση

Τι θα έλεγες να αγόραζες εισιτήρια για την αγαπημένη σας συναυλία ή θεατρική παράσταση; Μιας και είναι όλα διαδικτυακά όπως είπαμε, μπορείς να κάνεις αυτό το ξεχωριστό και συγχρόνως υπέροχο δώρο στον σύντροφό σου. Φρόντισε να είναι και ανάλογα με τα δικά του γούστα η συναυλία ή η παράσταση που θα επιλέξεις.

Pexels

Κι αν μένετε μακριά…

Αν δεν καταφέρετε να βρεθείτε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου λόγω απόστασης, μην παραλείψετε να μιλήσετε τηλεφωνικά και με βίντεο ακόμα καλύτερα και μην ξεχνάς πως μπορείς να του στείλεις το δώρο του. Σκέψου πόσο πολύ θα του άρεσε να του έφτιαχνες με τα χεράκια σου κουλουράκια σε σχήμα καρδιάς να τα έβαζες μέσα σ’ ένα κουτί επίσης σε σχήμα καρδιάς και να του τα έστελνες ταχυδρομικώς! Άσε τη φαντασία σου ελεύθερη και σκέψου τι λατρεύει ο σύντροφός σου σε σχέση με σένα και τη σχέση σας και θα μπορούσες να του στείλεις.

Για τους ρομαντικούς: Οι ταινίες που πρέπει να δεις του Αγίου Βαλεντίνου

Φυσικά μπορείτε, ακόμα, να κάνετε μια βόλτα αγκαλιά, να μιλήσετε για τη σχέση και τα συναισθήματά σας και να κάνετε ό,τι άλλο σας εκφράζει. Όμως, μην ξεχνάς πως το lockdown δεν είναι λόγος για να μην γιορτάσεις με τον σύντροφό σου.

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Ο Άγιος Βαλεντίνος είναι σε καραντίνα; Κανένα πρόβλημα! Αυτά είναι τα ξεχωριστά δώρα που θα κάνεις φέτος στον σύντροφό σου εν μέσω lockdown εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Άγιος Βαλεντίνος, Κανένα, Αυτά,agios valentinos, kanena, afta