Δύναμη ψυχής: Όταν το πάθος εμπνέει το όραμα

09:02 9/2/2021 - Πηγή: iPop

Δύναμη ψυχής: Όταν το πάθος εμπνέει το όραμα. Κάπου μέσα στο οικογενειακό σας σύστημα “κρύβεται” η αληθινή σας δύναμη… Έχετε ακούσει φράσεις στην οικογένειά σας όπως “αυτό το παιδί μοιάζει στον παππού του, ό,τι βάζει στο μυαλό του το πετυχαίνει” ή “η κόρη σου έχει τη γλύκα της γιαγιάς της”; Αυτό συμβαίνει γιατί από γενιά σε γενιά κληρονομούμε χαρίσματα, ικανότητες, δεξιοτεχνίες και συμπεριφορές.

Κείμενο της Κάτιας Αλεξίου

Ένα οικογενειακό σύστημα αναπτύσσεται και εξελίσσεται μαζί με το γενεαλογικό. Οι σχέσεις, οι πράξεις και τα γεγονότα όπως και οι συνέπειες αυτών μεταφέρονται/κληρονομούνται

μέσω του DNA μας σε επόμενες γενιές όπως τα γενετικά χαρακτηριστικά.

Όσο εύκολα κληρονομούμε όμως τα χαρίσματα, το ίδιο εύκολα κληρονομούμε και τις εμπλοκές του συστήματος. Τότε είναι που ακούγονται φράσεις όπως “Αμάν! Είσαι ξεροκέφαλος όπως ο πατέρας σου” ή “Άπα πα! Έχεις την γκρίνια και την μουρμούρα της μάνας σου!”.

Δύναμη ψυχής: Όταν το πάθος εμπνέει το όραμα

Πού σας αφορά θα μου πείτε τώρα όλο αυτό και τι σχέση έχει με την δύναμη; Η έρευνα και η σύνδεση στο οικογενειακό μας σύστημα ξεκινά να έχει ενδιαφέρον όταν οι αποφάσεις και οι πράξεις μας, δεν μας οδηγούν κατευθείαν στο στόχο, στο όραμα και τα θέλω μας, ή ακόμα χειρότερα μας απομακρύνουν.

Αν υπάρχει κάποια εμπλοκή στο οικογενειακό σύστημα, αυτή μεταφέρεται και επεκτείνεται στα υπόλοιπα συστήματα που αλληλεπιδρούμε στη ζωή μας. Με αποτέλεσμα η δύναμη μας να εκτροχιάζεται και να μην φτάνει στον στόχο μας ή τα θέλω μας.

Διάβασε τη συνέχεια του άρθρου για τη δύναμη ψυχης στο mensarena.gr

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News 

Το άρθρο Δύναμη ψυχής: Όταν το πάθος εμπνέει το όραμα εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα