Ο Simon και o Morgan απλώς αρνούνται να περπατήσουν

07:32 21/10/2014 - Πηγή: iPop

Έχει τύχει ποτέ να είσαι τόσο κουρασμένος ή βαριεστημένος που να δηλώσεις ότι δεν έχεις καμία διάθεση να περπατήσεις ούτε ένα βήμα; Μάλλον κάτι τέτοιο έπαιξε με τη γάτα ονόματι Simon, μόνο που όσο και να νιαούρισε προσπαθώντας να κάνει σαφές ότι δεν το κουνάει από τη θέση της στον καναπέ, το μήνυμα δεν πέρασε. Ο ιδιοκτήτης της ήταν αποφασισμένος να την πάει βόλτα στο πάρκο δεμένη με λουράκι. Έλα, όμως που υπολόγισε χωρίς τον ξενοδόχο. O Simon αποδεικνύει ότι ένα αιλουροειδές μπορεί να έχει αρετές ερπετού. Οι ιδιοκτήτες του αναγκάζονται να το σύρουν στο γρασίδι

του πάρκου, όσο αυτός μένει ανέκφραστος και προφανώς αποφασισμένος να μην σηκωθεί στα τέσσερα πόδια του. Το πιο αστείο, βέβαια, είναι όταν o Simon συναντιέται με την άλλη γάτα που φαίνεται στο βίντεο και ακούει στο όνομα Wash… Απλώς δες το για να μην το προδώσουμε.

Σαν να μην έφτανε αυτό το απόλυτα αστείο video που μέσα σε ένα μήνα έχει ξεπεράσει τα 1,6 εκατ. views, ήρθε και η συνέχεια. Επειδή, μην ξεχνάμε, η αμερικανική κουλτούρα είναι πολύ ευαίσθητη, ειδικά σε θέμα παιδιών και ζώων (αν και όχι τόσο εκτελέσεων), όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο το video ξεσήκωσε αντιδράσεις. Ότι δήθεν το ζώο κακοποιείται και άλλα τέτοια. Γι” αυτό ο ιδιοκτήτης της γάτας και youtuber Morgan ανέβασε πριν λίγες μέρες ένα video στο οποίο και ίδιος υποβάλλεται στο «μαρτύριο» της γάτας που δεν θέλει να περπατήσει στο πάρκο. Ιδού το αποτέλεσμα:

The post Ο Simon και o Morgan απλώς αρνούνται να περπατήσουν appeared first on iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα