The Gray Man: Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το πολυαναμενόμενο θρίλερ δράσης του Netflix

20:42 15/7/2022 - Πηγή: iPop

Παγκόσμια πρεμιέρα έκανε στους κινηματογράφους η νέα ταινία δράσης του Netflix με τίτλο “The Gray Man” με πρωταγωνιστές τους Ryan Gosling και Chris Evans σε σκηνοθεσία των αδερφών Russo. Η πολυσυζητημένη ταινία αναμένεται να κάνει πάταγο στις κινηματογραφικές αίθουσες και να κάνει ρεκόρ

προβολών στην πλατφόρμα Netflix όταν θα γίνει διαθέσιμη στις 22 Ιουλίου.

Θα κάνεις το μπαλκόνι σου θερινό σινεμά με όσα φέρνει το Netflix τον Ιούλιο

Λίγα λόγια για την ταινία

Τώρα που η ταινία έκανε πρεμιέρα και οι περισσότεροι δεν έχουμε προλάβει να την δούμε, πάμε να αναλύσουμε τι αναμένεται να παρακολουθήσουμε στις οθόνες μας. Η ταινία “The Gray Man” θεωρείται ένα από τα πιο φιλόδοξα πρότζεκτ της ιντερνετικής πλατφόρμας Netflix με αποτέλεσμα να έχει επενδυθεί ένα τεράστιο πόσο για την παραγωγή του. Συγκεκριμένα λέγεται ότι η παραγωγή του θα κοστίσει 200 εκατομμύρια δολάρια και θα είναι η ακριβότερη ταινία που έχει γίνει ποτέ στο Netflix.

Το καστ της ταινίας είναι πραγματικά επιπέδου all-star και οι δημιουργοί της ταινίας αφήνουν υποσχέσεις για ένα φανταστικό αποτέλεσμα αν κρίνουμε από τις προηγούμενες επιτυχίες τους στις ταινίες της Marvel, The avengers και Captain America.

Η πλοκή της ταινίας

Ο “Gray Man” είναι ο πράκτορας της CIA Court Gentry (Ryan Gosling), γνωστός και με το κωδικό όνομα “Σιέρα Σιξ”. Μετά από μια προδοσία, ο Gentry καταδικάσθηκε σε φυλάκιση, όμως εκείνος δραπέτευσε και άρχισε να προσφέρει τις υπηρεσίες του σαν πληρωμένος δολοφόνος. Όταν ανακαλύπτει διάφορα ενοχοποιητικά στοιχεία εναντίον της υπηρεσίας, ο παλιός συνάδελφος του Lloyd Hansen (Chris Evans) τον κυνηγάει σε όλο το κόσμο για να του κρατήσει το στόμα κλειστό. Έτσι δημιουργείται μια απίστευτη μάχη ανάμεσα στους δυο πρώην συναδέλφους με τον Gentry να βασίζεται μόνο στις ικανότητές του και την επινοητικότητά του για να μπορέσει να αποκαλύψει τα μυστικά της υπηρεσίας.

NetflixΤο επίσημο τρέιλερ της ταινίας

Διάβασε πρώτος όλα τα θέματα του iPop.gr στο Google News

Το άρθρο The Gray Man: Όλες οι λεπτομέρειες γύρω από το πολυαναμενόμενο θρίλερ δράσης του Netflix εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα