Ο Mick Jagger επέστρεψε στη σκηνή δύο μήνες μετά το χειρουργείο

12:09 22/6/2019 - Πηγή: iPop

Σιγά μην δεν επέστρεφε τόσο σύντομα! Μπορεί να περίμενε κανείς ότι μετά από μια εγχείρηση αντικατάστασης καρδιακής βαλβίδας, κάποιος θα κάνει μήνες να επιστρέψει σε περιοδείες και συναυλίες, αλλά όχι όταν αυτός ο κάποιος είναι ο Mick Jagger! Ο Mick Jagger επέστρεψε στη σκηνή δύο μήνες μετά το χειρουργείο και φυσικά αποθεώθηκε!

Η πρώτη συναυλία των Rolling Stones μετά την επέμβαση που έκανε τον Απρίλιο ο Mick Jagger, έγινε στο Σικάγο, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στη Βόρεια Αμερική.

Το βρετανικό

γκρουπ ξεκίνησε το αμερικανικό σκέλος της περιοδείας του No Filter στο στάδιο Soldier Field, χωρητικότητας 61.500 ανθρώπων, μετά την αναβολή που είχε πάρει λόγω του προβλήματος υγείας του Jagger.

Οι Rolling Stones θα κάνουν συνολικά 16 σταθμούς στις ΗΠΑ και έναν στο Οντάριο του Καναδά, ενώ θα ολοκληρωθεί στις 31 Αυγούστου στο Μαϊάμι.

Η sold-out συναυλία ξεκίνησε με το τραγούδι «Street Fighting Μan» και τον Jagger, ντυμένο με στενό μαύρο τζιν και ασπρόμαυρο σακάκι, να εμφανίζεται χορεύονται στη σκηνή, τραγουδώντας και υψώνοντας τη γροθιά του.

Ο 75χρονος τραγουδιστής τον Μάιο είχε διαβεβαιώσει τους φανς του ότι νιώθει καλά, ανεβάζοντας ένα video στο Twitter στο οποίο εμφανιζόταν να χορεύει σε ένα στούντιο.

pic.twitter.com/nx5JFB2ZuJ

— Mick Jagger (@MickJagger) May 15, 2019

«Το ξεπέρασε εύκολα», τόνισε ο κιθαρίστας του γκρουπ Keith Richards, μιλώντας στην εφημερίδα Toronto Sun λίγο πριν τη συναυλία στο Σικάγο. «Είναι σε πολύ καλή φυσική κατάσταση, ροκάρει. Όπως λέω, δεν φάνηκε να είναι πρόβλημα στην πραγματικότητα».

Οι Rolling Stones ξεκίνησαν την περιοδεία No Filter από την Ευρώπη τον Σεπτέμβριο του 2017, με την τελευταία τους συναυλία να πραγματοποιείται τον Ιούλιο του 2018.

Το άρθρο Ο Mick Jagger επέστρεψε στη σκηνή δύο μήνες μετά το χειρουργείο εμφανίζεται στο iPop.

Keywords
Τυχαία Θέματα
Mick Jagger,